Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Félek ettől! Jogosan félek?

Félek ettől! Jogosan félek?

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátnőm, elég jól kijön most azzal a csajjal akit eddig nem bírtunk.. Ez a csaj elmondta nekem a gondjait, meg a barátnőmnek is... A barátnőm is elmondta az Ő gondjait.. Ezért úgy döntöttem én is elmondom.. (fiú ügy) a csajnak, úgyanaz a fiú jön be mint nekem.. Nagyon idegesített már tegnap hogy folyamatosan Ő arról beszél, hogy így rá néz meg úgy rá néz.. Én is elmondtam hogy engem is szokott nézni..

Attól félek hogy a barátnőm mostmár nem engem fog támogatni hanem azt a csajt.. Meg attól is félek hogy a barátnőm nem nekem fogja elmondani ha azzal a fiúval lesz valami aki neki tetszik.. Azért érzem ezt mert a barátnőm már kezd ezzel a csajjal nagyon jóba lenni? Már tegnap volt olyan is, hogy engem meg sem kérdezett arról amiről épp beszéltek, levegőnek nézett.. Miért lett ez? Hogyhogy hirtelen megkedvelte a csajt, akit eddig minden kw-nak elmondott? Mindig kérdezte ha beteg volt hogy az xy, miniszoknyába ment? Meg ilyenek, most meg már látszik rajta hogy igen bírja.. Miért? Mi ez a nagy változás?

2011. jún. 4. 12:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha elhiszitek ha nem, olyan ez mint a mesékben, hirtelen az egyik nap a barátnőm utálja meg azt mondja róla hogy "ha rá mer mászni az X-re én úgy pofán vágom' másik nap meg már tök jól el vannak.. Nem tudom, most hogyha nem tudnám hogy ez a való élet, azt mondanám hogy beklónozták.. Nagyon megváltozott, 180° fordulatot vett 24 óra alatt.. Hogy lehet ez?
2011. jún. 4. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Még fiatalok vagytok, mindenki véleménye változhat. Te ne legyél féltékeny mert az a legrosszabb. Az igaz barátság nem ilyen kis dolgon múlik, ha meg igen akkor nem igaz a barátsága.
2011. jún. 4. 12:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak én ezt nem kicsi dolognak veszem, mert nem 2 hónap alatt alakult náluk ez ki.. 24 óra alatt, olyan mintha Ő megálmodta volna hogy jóba kell vele lenni, és másnak jóba lett vele.. Mielőtt ez kezdődött tegnap előtt, azelőtt este mondta hogy "utálom, biztos szét akar minket választani" meg ilyenek.. Másnap reggel a suliba, együtt mentek WC-re, szinte rám sem bagózott. Meg ilyenek
2011. jún. 4. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen apróságokon múlik egy barátság, akkor az nem barátság. Egyébként pedig, ha első látásra ítél az ember, abból csak baj lehet. Nekem eddig szinte minden kapcsolatom 180°-os fordulatot vett, legtöbbször negatívból pozitívba, nemrégiben volt egy ellenkező eset (el is üldöztük a lányt a lakásból, épp azokkal összefogva, akikkel év elején ki nem állhattuk egymást). Az emberek, és a kapcsolatok is folyamatosan változnak, ezt idővel meg kell tanulnod.
2011. jún. 4. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. jún. 4. 13:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Volt ennél már apróbb ügy is.. Ha tudnátok hogy mi min össze nem tudunk veszni! De ez talán az mikor elgondolkozom hogy biztos minden rendben van?
2011. jún. 4. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!