Jogosan félek az mr vizsgálattól?
5 hónapja folyamatosan fáj a fejem. Lány vagyok, ősszel leszek 14, még nem menstruálok.Volt már vérvételem, jártam ideggondozóban, szemészeten, EEG-n, természetgyógyásznál, nem vagyok frontérzékeny. Semmi egészségügyi problémám nincs az enyhe allergiámon kívül. Semmi rendellenességet nem találtak a szervezetemben ami okozhatná a fejfájásom. Akkor is fáj a fejem ha stresszelek és akkor is ha nem.És most jön fejfájásom okának a kutatásának következő állomása.Az MR.nagyon félek, mert filmekbenláttam már használatban és ott az emberek bepánikoltak vizsgálat közben.Én is félek.Befeküdni egy szűk kis csőbe...az ideggondozóban azt mondták hogy úgy zúg mintha szét akarna esni :(
anyunak egy papíron alá kellett írni hogy nem támogatja a vérfestést.
ez az egész elég rosszul hangzik. Akkor most jogosan félek?Meg tudnátok nyugtatni?
S.O.S.
igen,ne félj nem lesz semmi baj,az orvosok tudják hogy micsinálnak,lehet így végre kiderül mibajod,
majd válaszolj ha meglett az eredmény
Én már voltam, nekem a kezemet nézték MRI-n.
Kibírható, és igen, inkább kattog, de adnak füldugót, így kevésbé hallod...
Nekem kb. 20 perc volt amíg benne voltam, de sokkal kevesebbnek tűnt, néha még a szemem is lecsuktam :D
Ne félj, nem lesz semmi probléma!
november 2-án lesz a vizsgálat. tényleg mennyi idő még meglesznek a vizsgálat eredményei?
eeg-n kb. 2 hét volt. MR-en mennyi?
még egy kérdés
fejfájásom miatt nyilván a koponyámat fogják vizsgálni
ehez át kell majd öltöznöm? mert olvastam hogy kórházi köpenybe kell átöltözni :S
egy agyvizsgálatnál is kell?
Úgy emlékszem, hogy kb. itt is 2 hét amire meglesz az eredmény.
Azt nem tudom, hogy át kell-e venni a köpenyt, de nem hiszem, az viszont fontos, hogy semmi féle ékszer nem lehet rajtad, de ezt mondani fogják, vagy lehet h már mondták.
Én is novemberben voltam csak 2 éve :D
Este 9-kor, neked is ilyen későn lesz?
Amúgy a kéz MRI-s vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!