Ennyire sértődékeny lennék, vagy jogosan érzem így?
Tegnap a férjem a munkahelyéről hozott be nekem kérdőíveket, hogy osszam szét a munkatársaim körében.
Az én munkahelyemen csak újrahasznosított papírra lehet nyomtatni, de azt is nagyon nézik, mennyit.
Az egyik munkatársam, akivel egyébként jóban vagyok, megkérdezte a kérdőívre (ami normál fehér papíros) hogy "és, itt nyomtattad?"....holott a férjem hozta be nekem, a mappa is az ő céglógójukkal van ellátva.
Már fóbiám van, és mindenkiben csak a szurkálódást, hátsó szándékot látom, vagy jogosan éreztem itt a piszkólódást?
Egyébként itt gyakorin is ha vki beszól, vagy azt sugallja, milyen hülye vagyok, akkor is egész napra hazavágja a kedvem.
Én ilyen érzékeny vagyok, és főleg itt nem értem, látatlanban minek szólnak be, mikor egy kérdésből/válaszból nem tudhatja senki sem, hogy én az életben milyen ember vagyok, milyen iskolám van, mivel foglalkozom és mennyi pénzem van/nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!