Jogosan fáj a fejem, ha 150/100 körül van a vérnyomásom, a pulzusom 70 körül, és 21 éves vagyok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 12:48
1/11 anonim válasza:
Igen kiváltója lehet, hiszen 21 évesen ez a vérnyomás magasnak számít. Fordulj orvoshoz.
2/11 anonim válasza:
igen, ez 21 évesen valóban magas! szóval akár pszichés akár testi ok miatt van, egy a lényeg, hogy magas. tényleg fordulj orvoshoz, hiszen a végeredmény ugyan az.
3/11 anonim válasza:
Persze,hogy fájhat!
Sőt valahol jó is ,hogy fáj,mert így jelzett a szervezeted,hogy baj van.Menj orvoshoz feltétlen vele.!!
4/11 anonim válasza:
Ez magas,és fájhat.És kevesebbet pisilsz, mint amit megiszol. Nincs otthon valami vízhajtós tea?? Mondjuk csalán?? Fordulj orvoshoz, hamar megoldódik, de hosszútávon így nem maradhat!!
5/11 A kérdező kommentje:
nem, szerintem pont hogy több a vizeletem, mint amennyit iszom...
ha nem múlik, holnap elmegyek a háziorvoshoz..
köszönöm a válaszokat
2010. jan. 24. 13:09
6/11 anonim válasza:
Szerinted igen, én meg látom a vérnyomásodból, hogy nem. De ha semmit nem gondolsz át, akkor miért kérdezel??
7/11 A kérdező kommentje:
arról kérdeztem a véleményedet, hogy jogos-e hogy fáj. és köszönöm a választ, azt hiszem, hogy úgy van ahogy én gondoltam, egyébként meg figyelni fogok rá, csak nem szeretem ha leugatnak...
2010. jan. 24. 14:18
8/11 anonim válasza:
De ha holnap vízhajtót kapsz az orvostól,ugye megírod??
9/11 A kérdező kommentje:
meg, megírom
2010. jan. 24. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!