Ez beteges? Csak szerintem érdekes?
szerintem csak addig tartod érdekesnek, amíg nem kell futnod valahol az életedért
nekem elég volt pár éve a földrengés, csak ültem az ágyon és rázkódott, semmi kár nem keletkezett, én mégis teljesen le voltam sokkolva
Nem vagy vele egyedül,hiszen neve is van a jelenségnek:Katasztrófa turizmus.
Én azon a véleményen vagyok,hogy csak az menjen oda,aki segíteni akar.Rég múlt események helyszínére látogatni,az egészen más.Ott tényleg elgondolkodhat az ember azon,hogyan élhettek ott az emberek,és vajon hogyan élték meg haláluk óráját.
Én is hasonlóan érzek, bár az ismerőseim ezt nem értik meg. Egyik nagy álmom, hogy 'közelről' láthassak egy tornádót. Nagyon szeretem nézni az ilyen eseményekről szóló dokumentumfilmeket. Persze borzasztó, hogy ilyenkor emberek vesznek oda, és hatalmas az anyagi kár, de maga a jelenség lélegzetelállítóan izgalmas.
Amikor vihar készülődik, és mindenki fedezékbe húzódik, én inkább kimegyek, hogy minél közelebbről érezzem és lássam. A szélrohamokat, a sötét felhőket. Félelmetes, de gyönyörű.
Ugyanennyire érdekelnek a vulkánkitörésekről, árvizekről, földrengésekről, stb. szóló filmek is.
Lehet, hogy ez tényleg beteges, de legalább nem vagy vele egyedül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!