3 évvel ezelőtt volt egy ilyen kérdés, amire nagyon érdekes válaszok születtek, szerintem. "Melyik győzne a harcban a pittbull vagy a középázsiai juhászkutya? "
Nem akarok össze engedni ilyen kutyákat,csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintem egy pásztorkutya harcban sokkal erősebb,mint egy pit.
Itt a Link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__177614-melyik..
Én már az idén is válaszoltam egy ilyen kérdésre, csak a fajták voltak mások. Ott sem kaptam rá választ: Mi értelme van az ilyen kérdéseknek? Nem mindegy? Ha egyiket, vagy másikat mondjuk válaszul, akkor mi lesz?
Erre a kérdésre nincs érdemleges válasz.
le lehet írni több tucat példát, meg erősködni egy-egy fajta mellett, de akkor is ugyanaz az elv érvényes minden ilyen kérdésre, tök fölösleges újra meg újra feltenni, meg főleg beidézgetni...
az a kutya nyerne (NEM fajta, hanem kutya, EGYED), amelyik jobban akar győzni és megvannak az ehhez szükséges fizikai tulajdonságai. pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!