Csak szerintem érdekes?
Figyelt kérdés
1848 március 15-én volt a forradalom. 1848 december 15-én meg megszületett Petőfi Zoltán (Petőfi Sándor fia) pont 9 hónapra rá. Igaz nem minden gyerek pontban 9 hónapra jön, de elképzelhető, hogy március 15-e estéjén a Nemzeti Színház helyett otthon volt a feleségével Szendrey Júliával és nem a forradalommal foglalkoztak?2012. okt. 23. 17:53
1/2 DöGanyé válasza:
Jó az észjárásod! Remélem, azért ezen kívül még más is ragadt rád a suliban.
A kérdésedre meg azt mondanám, elképzelhető, jó régen volt, bizonyítva még én sem láttam ezt a helyzetet. De ugye azt is tudod, hogy nem minden esetben 9 hónap. Egy nap, ide vagy oda.. attól is függhet.
Csupán jó időzítés volt. Megesik...
Jó lenne, ha visszakecmeregnél a könyveid fölé...
Vagy játssz a CoD-al serveren.....
2/2 A kérdező kommentje:
és ha már nem tanulok, és nem is COD-ozok?
2012. okt. 23. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!