Szerintetek is irtó jók a német pasik?
ajistenem, azért írtam hogy pénzesek és meghívnak mindenre,mert siófokról beszéltem.az más.
válaszoltam arra is külön,amit kérdeztek.
(majd meglátjuk hogy milyen lányod lesz,egyre egyre rosszabbak az új generációk,nem ismersz te engem..)
Vagom baby, de amikor valakit arrol kerdeznek,hogy kulsoleg milyen,akkor neked miert az jut eszedbe,hogy tele van penzzel?
Na semmi baj,ilyen a vilag...
Ha aranyos szöszit akarok, ott vannak a skandináv pasik, nah azok nagyon jók szerintem:d A németek elég nyomorultak, egyáltalán nem jönnek be:S
Viszont a hazai csajoknak sincs okuk panaszra, itthon is akad jópár fincsi falat:p
hm...nem vagyok ribanc,normálisan öltözködöm."alig volt rajtad ruha"
nem minden pasi a mellekre,fenekekre,lábakra..megy.
arc..arc..
namindegy nemis érdekel,mertmár kezd offosodni az egész:P
Hát én nem tom...:)
Én most ismertem meg 1et két hete(nem szőke, sötét hajú és szemű)és sztem irtó jó fej és jól is néz ki:)
De sajnos megy haza nemsokára...:(
És igen a német pasik(legalábbis ő) szexmániásak:) ezt megtapasztaltam de nem bánom:)
hát igen... Németországban jó a fizetés, de engem őszintén nem nagyon érdekel, hogy mennyit keres, német pasim van és nem amiatt, mert pénzes, egyébként nem is Németországba él egyikünk se :) és igen, én személy szerint IMÁDOM őket :)
akik szeretik a szőke-kék szemű 'hercegeket' jöjjenek skandináv országokba :D
IGEEN:)IGEEN:)IGEEN:)
A LEGJOBBAK ;-)
imádom őket,cukik meg minden
és inteligensek /már amelyik /
amúgy a hiedelmekkel ellentétben ignis befogadók,
és aranyosak a külföldiekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!