Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is irtó jók a...

Szerintetek is irtó jók a német pasik?

Figyelt kérdés
Olyan aranyos kis szöszik :D.
2009. aug. 17. 20:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ajistenem, azért írtam hogy pénzesek és meghívnak mindenre,mert siófokról beszéltem.az más.

válaszoltam arra is külön,amit kérdeztek.

(majd meglátjuk hogy milyen lányod lesz,egyre egyre rosszabbak az új generációk,nem ismersz te engem..)

2009. aug. 17. 21:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagom baby, de amikor valakit arrol kerdeznek,hogy kulsoleg milyen,akkor neked miert az jut eszedbe,hogy tele van penzzel?

Na semmi baj,ilyen a vilag...

2009. aug. 17. 21:52
 13/22 anonim ***** válasza:
A német pasiknak egy valami kell "salami", egy szálért lejönnek a térképről is, meg vannak bolondulva:) Annak aki meg a Siófoki pasiról beszél, biztos alig volt rajtad ruha, és tök részegek voltatok! Kis Pénzmániás....
2009. aug. 17. 21:58
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Ha aranyos szöszit akarok, ott vannak a skandináv pasik, nah azok nagyon jók szerintem:d A németek elég nyomorultak, egyáltalán nem jönnek be:S

Viszont a hazai csajoknak sincs okuk panaszra, itthon is akad jópár fincsi falat:p

2009. aug. 17. 22:12
 15/22 anonim ***** válasza:

hm...nem vagyok ribanc,normálisan öltözködöm."alig volt rajtad ruha"

nem minden pasi a mellekre,fenekekre,lábakra..megy.

arc..arc..

namindegy nemis érdekel,mertmár kezd offosodni az egész:P

2009. aug. 17. 22:25
 16/22 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít hogy milyen gazdag,pénzzel engem nem lehet megvenni.Persze nem hátrány ha jól keres valaki,de Német o-ban azért eleve magasabb a fizetés.Egyébként tényleg elég szexmániások...
2009. aug. 17. 22:27
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát én nem tom...:)

Én most ismertem meg 1et két hete(nem szőke, sötét hajú és szemű)és sztem irtó jó fej és jól is néz ki:)

De sajnos megy haza nemsokára...:(

És igen a német pasik(legalábbis ő) szexmániásak:) ezt megtapasztaltam de nem bánom:)

2010. júl. 15. 16:05
 18/22 anonim válasza:

hát igen... Németországban jó a fizetés, de engem őszintén nem nagyon érdekel, hogy mennyit keres, német pasim van és nem amiatt, mert pénzes, egyébként nem is Németországba él egyikünk se :) és igen, én személy szerint IMÁDOM őket :)

akik szeretik a szőke-kék szemű 'hercegeket' jöjjenek skandináv országokba :D

2010. nov. 14. 11:37
 19/22 anonim válasza:
100%

IGEEN:)IGEEN:)IGEEN:)

A LEGJOBBAK ;-)

imádom őket,cukik meg minden

és inteligensek /már amelyik /

amúgy a hiedelmekkel ellentétben ignis befogadók,

és aranyosak a külföldiekkel :)

2011. febr. 22. 18:33
 20/22 anonim válasza:
100%
IGEN JA YES mindegyik jó szöke magas nyamm...
2011. ápr. 22. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!