Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is irtó jók a...

Szerintetek is irtó jók a német pasik?

Figyelt kérdés
Olyan aranyos kis szöszik :D.
2009. aug. 17. 20:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
NA ezt most hallom eloszor. Pedig nem vagyok 20 eves. En eddig mindig azt hallottam,hogy eleg szarok. Mar tisztelet a kivetelnek. Azert is volt egy idoben nagy divat,hogy a nemet nok magyar pasikat kerestek ferjnek...
2009. aug. 17. 20:08
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
Hát én itt élek, söt német a férjem, de elég vegyes a felhozatal, olyan nagytöbbségben mint az olasz férfiak nincsenek a jóképüek, de sok igen megnyerö hapi van. és soknak van sportautója.
2009. aug. 17. 20:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ennyire bejönnek a szőke hajú pasik, akkor ajánlom a Skandináv országokat, ott biztos találsz :)
2009. aug. 17. 20:41
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
A magyar kis barnák jobbak :D
2009. aug. 17. 20:45
 5/22 anonim ***** válasza:
97%

Ertitek a lenyeget????? Soknak van sport autoja! :-)

Beszaras....

2009. aug. 17. 20:59
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Mint minden népnél,németeknél is vannak nagyon csúnyák,meg nagyon jók. Bár relatív az egész..viszont én a szőke pasikat imádom,és ezért a legtöbb németet is:) Barátnőim szerint mind csúnyák..dehát ezvan,kinek mi. Amúgy Siófokon jó sok németet találsz,és nagyon pénzesek,meghívnak mindenre XD. Én összejöttem 2 napra ott egy nagyon szép szőke némettel,és néha beszélünk icq-n most is.:)
2009. aug. 17. 21:30
 7/22 anonim ***** válasza:
68%
nem, nem szeressük elterelik a figyelmet rólunk magyar pasikról
2009. aug. 17. 21:34
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Ht basszus,mar megint..."nagyon penzesek,meghivnak mindenre"

Eszem megall...Oh world,oh world...

Remelem nem ilyen lanyom lesz...

2009. aug. 17. 21:43
 9/22 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem jól néznek ki. Én egy jó pasit sem láttam, pedig éltem Németországban 2 évet. Biztos, hogy van pár jó pasi, de az ritka lehet ahogy mondtam. Általában a német nők és a férfiak is rondábbak. Nem sok a szöszi szépfiú...annál több a vörös illetve a szemüveges kocka.
2009. aug. 17. 21:44
 10/22 anonim ***** válasza:
Mivel a német nők az ők szemszögükből csúnyák,ezért más országokból választanak maguknak feleséget. Jah,és sexmániások. Pl. a Jux oldalt arra használják,hogy vetkőzzenek webcamon, ha akarod nézni ha nem,eldurvult a világ, már mindegyik országban vetkőznek.
2009. aug. 17. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!