Van az életetekben igaz barátság vagy többnyire érdekemberek vesznek körül?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 12:10
1/21 anonim válasza:
Egy ember van,akiben megbízok teljes mértékben.
2/21 Jégtánc válasza:
Van igen , már 23 éve.Érdekemberekkel nem foglalkozom:)
3/21 anonim válasza:
Is-is. Két-három igazi barátom van, még pár, aki barátnak mondható, de vannak/voltak olyan emberek is az életembe, akikkel csak azért "barátkoztunk/barátkozunk", mert mindketten profitálunk belőle. Szerintem ezzel sincsenek gondok. Hisz ő is nyer, én is nyerek
4/21 anonim válasza:
Nagy kincs az igaz barát, nekem 2 jutott :) Sok az érdekember.
5/21 anonim válasza:
Nekem nincsenek barátaim, de még mindig hiszek a barátságban.
6/21 anonim válasza:
Szerencsésnek mondom magam, mert - a sok érdekember mellett - több igaz barátot is magaménak mondhatok. :)
7/21 anonim válasza:
Sajnos ritka az igaz barat talan 1-2 akit annak mondhatok a tobbiek meg jonnek-mennek.Az erdek baratokat likvidalni kell es sokkal nyugodtabb lesz az elet.
8/21 anonim válasza:
Azt hittem, hogy volt, de meggyűlölt, és még az okát sem tudom. De legalább ismer annyira, hogy azzal bánt, ami a leginkább fáj nekem: rám se néz, elfordítja a fejét, ha meglát. Gondolom, ezt a kegyetlenséget fogja a gyerekének is megtanítani, de akkor mérhetetlenül csalódott leszek.
9/21 anonim válasza:
Még olyan ember nincs, akiben ne csalódtam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!