Az osztrákok úgy általában szeretik a magyarokat?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok? Kérem csak olyan írjon aki élt már huzamosabb ideig osztrák területen2012. nov. 25. 14:13
1/2 anonim válasza:
Ha meghallják a Metro aluljáróban, hogy magyarul beszélsz, akkor megszólal a bemondó, hogy "Kérem vigyázzanak értékeikre, mert elszaporodhatnak a lopások":D
és nem vicceltem. Amúgy ami nálunk cigány, az náluk a török, rengeteg török van ott, és mivel nagyon hasonlít a nyelvünk a törökére egy külföldinek, így általában első benyomásra vannak előítéleteik.
De ennek ellenére nekem nagyon könnyű volt beilleszkedni [bár én szőke-kék szemű vagyok:D, és imádom Ausztriát.
2/2 anonim válasza:
Nem szeretik őket. Mondjuk most általánosítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!