Erről a témáról mindig a Magyar ne lopj! papír jut eszembe...szerencsére találkozni nem találkoztam vele.Bár hogy őszinte legyek nem vettem észre, hogy nem szeretnének minket. Te ezt hol tapasztaltad, milyen módon?
De lefogadom majd mindjárt jön valaki aki Trianonnal fogja magyarázni...
2009. aug. 29. 20:52
2/11 A kérdező kommentje:
én eddig még nem tapasztaltam, sőt! amikor Saalfeldenben vagy Bregenzben voltunk, akkor nagyon kedvesek voltak és érdeklődtek Budapestről, stb., de ismerősök mondták, hogy nem szeretik a magyarokat, de azt nem mondták, miért...
2009. aug. 29. 20:58
3/11 anonim válasza:
Nem kell ide trianon, csak látni kellett volna a 80-as évek végén a magyar megszállást a Mariahilfer strassén, a HUMA áruházban és a Shopping City Süd-ben. Mint a hülye birkák akik beszabadultak a kánaánba. Ott voltam láttam. Már gyerekként is szégyeltem magam.
2009. aug. 29. 20:59
4/11 anonim válasza:
Mért , most komolyan , hol szeretik a magyarokat?
Szeritnem minderről a Cigányok , meg a Szlovákok tehetnek
2009. aug. 29. 21:28
5/11 anonim válasza:
Mer azt hiszik, hogy MINDEN magyar lop meg sunyi meg hülye.
2009. aug. 30. 10:22
6/11 anonim válasza:
jaja előzővel egyet értek
2009. aug. 30. 12:42
7/11 anonim válasza:
aha.....ha már előítéleteknél tartunk, akkor ennyi erővel mondhatnánk azt is, h az összes osztrák perverz, pedofil náciunoka, ugyanis az utóbbi időben ausztria kizárólag pincébe zárt, molesztált gyerekek kapcsán került a középpontba......nem beszélve a homokos neonáci politikusokról.....akkor már inkább gondolák rólam azt, h lopok, mint ez :DD
De komolyra fordítva, csak a buta emberek ítélnek ilyesfajta előítéletek szerint meg embereket, hülyék pedig sajnos mindenhol akadnak :)
2010. jan. 4. 21:28
8/11 anonim válasza:
Az osztrákok nem utálják a magyarokat, teszteken is bizonyították, hogy pozitívan állnak a magyarsághoz, bár ahány ember annyi érzés. De lényegében nem olyanok mint a szlovákok.
2010. jún. 30. 15:42
9/11 anonim válasza:
Én két éve voltam az Osztrákoknál üdülni. Egy kis faluban megálltunk Kaprun felé vezető utunkon és volt egy helyi ünnepség ahova benéztünk. Nekem is az volt az érzésem, hogy kinéztek onnan. És nem vagyok egy üldözési mániás. Ha ilyen helyzetbe kerülsz azt érzed. Fenn hordják az orrukat.
2011. okt. 8. 20:06
10/11 anonim válasza:
Szerintem azért nem szeretnek minket, mert az Osztrák-Magyar monarchia idején kihasználták a magyarokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!