Az osztrákok kedvesek?
Decemberben kiköltözöm Bécsbe,és kiváncsi vagyok,milyenek az osztrákok,saját tapasztalat is jöhet
19/L
Vegyes.
Én ismerek olyan osztrákokat akik szerint minden igazi osztrákban vagy magyar vér , ők bírják a magyarokat.
Viszont vannak olyanok is akik felsőbbrendűnek , különbnek gondolják magukat.Ennek is megvan az oka.
A magyaroknál kedvesebbek, és sokkal jobb modorúak.
Ha utálnak is, nem anyáznak ilyen nyíltan, mint itthon.
Ami Magyarországon van, az botrány, olyan mélyre süllyedt a morál, a segítőkészség, és minden emberi érték, hogy ennél már szerintem nincs lejjebb!
Én is "cukkancs" vagyok, drága, azért bosszant, ha valaki nem az, hanem egy rossz modorú tahó.
Mi "cukkancsok" megértjük egymást!
De nem akarom, hogy legyen lejjebb!!!!
Így is olyan már Magyarország, mint egy pöcegödör!
Nincs problémám a szövegértéssel!
Azt írtam le, hogy nekem, mint európai embernek ez már a gödör alja!
Az, hogy keletebbre mi van, tudom, ill. sejtem, de nem gondolom, hogy azokat az országokat euróapainak, demokratikusnak lehetne nevezni.
Én azt nézem, hogy egy elvileg Európához tartozó országban nem szabadna így mennie a dolgoknak, és ez igenis nagyon az "alja" már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!