Itt miért csak a nőknek lehet igazuk és minden férfi gonosz kretén?
"akkor pont itt egy újabb buta nő, mert pont az előbb írtam, hogy csak az itteni helyzet érdekel"
Talált, süllyedt, megsértődtél? Egyébként nem, nem csak a nőknek lehet igazuk. Csak szelektíven olvasol.
29-eske! Sklodovska VEZETTE a kutatást, mert a férjét már a lovaskocsi baleset előtt szinte teljesen felzabálta a sugárzás. (Amúgy borzasztóan nézhettek ki mind a ketten.)
Szerinted üttre megkapta volna a Nobel-t, ha semmi érdemlegeset nem csinált volna?
ENNYI.
Csak beleolvastam a hozzászólásokba, de komolyan, mintha mindenkinek elmentek volna otthonról. Azt hittem a nemek harca a rádióban megy, meg az ágyban :D, nem a gyk-n :D.
Nézzétek meg az alábbi videót, Férfi agy és női agy. Mond azért olyan dolgokat, hogy felismeri magát az ember :D
Itt? Mármint a GYK-n?
Mert elég vegyesnek látom a válaszokat, úgy látszik, szelektíven olvasol.
A mútkó a kocsmaba aszongya a komám
Mit vacakosz te a zasszonnyal.
Látod, ha neköm egyet nyikkan, há csak lekavarok egyet.
Ha mög épönségöl mérgös vagyok, csak lekapom a narrágszijat.
No há mögfogattam.
Szömbe es szátam köményön vélle.
Parancsót ám, a zannya ne sírassa
Azonal györe ki a zágyalól te anyámaszonyka tonája.
Nem mögyök!
:)
Nem olvasok szelektíven, csak ami válaszokat elolvastam, azok között kevés értékelhető volt, de volt troll-kodás is közte és a sárdobálás volt inkább a jellemző.
A kérdés meg inkább provokatív, mint értelmes vitára sarkalló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!