Itt miért csak a nőknek lehet igazuk és minden férfi gonosz kretén?
# 22
akkor pont itt egy újabb buta nő, mert pont az előbb írtam, hogy csak az itteni helyzet érdekel
Két tipikus példa:
1. Ha egy srác írja, h ő nem néz ki jól, de szép barátnőt szeretne, akkor mocskos felszínes disznó, adja lejjebb az igényeit. Ha egy csúnyácska lány szeretne jóképű pasit, az viszont teljesen rendben van, úgyse tud olyan sráchoz vonzódni, aki nem tetszik neki. Volt már, h ez utóbbit szóvá tettem egy lány kérdésénél, le is hurrogtak, h milyen gonosz vagyok.
2. Ha a férfi csalja meg a nőt, akkor szintén mocskos disznó. Ha a nő csalja meg a férfit, arról viszont kizárólag a férfi tehet, mert nem nyújtotta azt az ágyban, amire a nőnek szüksége volt.
"17-es... Te jó ég, milyen megkeseredett ember lehetsz Te!!"
Hát nem vagyok az,pont ezt írtam egy előző válaszban, hogy ha bármi negatívat írok a nőkről,akkor már csak megkeseredett lehetek?
"Nőket is tesznek tönkre férfiak, és nők is férfiakat, ez így ment mindig is..."
Igen ám, de mindig a "férfi tesz tönkre nőt" van kiemelve,ezt bárhol mondhatod, senki sem fog bántani,még a tévében is sokszor a szegény nőket sajnáltatják. És itt nincs egyenjogúság,mert azt már nem mondhatja senki sem nyílvánosan,hogy a nők tönreteszik a férfiakat,mert akkor jönnek a feministák,meg a jogvédők, meg az egész női társadalom és elnyomásról papolnak.
Kérdező: Azért, mert egy férfi inkább racionális síkon gondolkodik, míg egy nő érzelmi síkon mozog inkább, ezzel teljesen más síkon mozog a kettő és míg a nő némileg figyelembe tudja venni (ha nem is teljesen) a racionális indokokat, úgy a férfi kevésbé érzi át az érzelmieket (hisz ők nem mindenbe tesznek érzést egy nővel ellentétben, aki gyerekkorától haláláig érzelmi játszmát csinál mindenből), és ezzel meg lehet fogni, zsarolni.
Ez is evolúciós dolog, hisz a férfi véd és táplálékot szerez (teljesen fizikai) a nő szeret és megért és ezzel véd, tart fent utódot.
Ezért kevésbé sikeres egy nő, mert elragadja az ösztön, a családot teszi előrébb és nem a karriert.
Ezt az oldalt többségében nők látogatják.
Mindkét nem a saját álláspontját védi.
És, mivel itt a nők vannak létszámfölényben, így az ő véleményük dominál.
Elég csak megnézni, melyik válaszok lettek lepontozva.
Szép számmal vannak támadó megjegyzések, mindkét féltől. Mégis inkább a férfiaké lett lepontozva, a nőké csupa 100%-os.
"Legalább egy híres okos nőt mondjatok :)"
Marie Curie (született: Maria Sklodovska), Nagy Katalin cárnő, Deok-man, az első koreai női uralkodó, aki 886-ban egyesítette Koreát.
Amúgy meg Google, cicafiú.
Azért van, hogy használd.
Ez a nő mellett volt a férje akivel együtt csinálták a kutatásaikat. A férfi többet csinált, szóval ez is bukta .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!