Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itt miért csak a nőknek lehet...

Itt miért csak a nőknek lehet igazuk és minden férfi gonosz kretén?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 11:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

én nem egyszer adtam már igazat itt férfinek, ha látszott a kérdésből, vagy a válaszából, hogy intelligens, értelmes ember, és nem csak provokálni akar, hanem együtt gondolkodni, és meghallgatja a másik válaszát is, nem csak a sajátját fújja

ez nem annak a kérdésnek tűnik....

2012. nov. 25. 12:25
 12/36 anonim ***** válasza:
96%
Előző: kár, hogy téged is nő pottyantott erre a búvalba*ott világra...
2012. nov. 25. 12:27
 13/36 anonim ***** válasza:
Jaj, bocs a 9. hozzászólónak ment / közben többen is írtak /.
2012. nov. 25. 12:28
 14/36 anonim ***** válasza:
68%
Ééés ezt egyáltalán nem mondta mindenki. Gondolom megbántott téged néhány nő, és most mindegyik gonosz.
2012. nov. 25. 12:31
 15/36 anonim ***** válasza:
22%

Itt nagyon sok nő van,főleg a családi kapcsolatok kategóriában. Néha szoktam odaírni, de sokszor már szánalmas az ottani nőcik viselkedése. Ezek itt találnak lelki békét vagy nem tudom, de amint egy férfi kicsit is kritizálja a nőket vagy éppenséggel nem tartja őket tökéletesnek,akkor mint a csorda nekitámadnak,lepontozzák és ha már kifogytak a logikus érvekből (de általában ilyet ott nem látni) akkor jön a tipikus duma, hogy biztos ronda vagy nincs csajod és utálod a nőket,azért írsz ilyet. Személyeskednek.

Aztán mikor a nők osztják a férfiakat,akkor felbátorodnak és mindegyik azzal érvel az igaza mellet, hogy "én már láttam ilyen meg olyan férfit". És akkor ez a tapasztalatuk lesz az etalon. Bezzeg ha én férfiként tapasztalok ilyen meg olyan nőt,akkor arra rávágják, hogy ezek csak a kivételek,biztos rossz helyen keresgélek, bennem van a hiba...

Igazából én azon gondolkodok, hogy ennyire buták, hogy saját magukat nem ismerik vagy ismerik,de nem merik bevallani, hogy ők sem angyalok.

2012. nov. 25. 12:32
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Vitát szítani szerintem "gonosz kretén" dolog, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő az illető. Igencsak csőlátással rendelkezhetsz, ha szerinted csak a nőknek lehet igaza. Vagy csak összevesztél otthon az asszonnyal, és durciból kiírtad ezt a kérdést. :)

Egyébként meg annak van igaza, aki képes megérteni a másik felet is, és nem keveredik végtelen buta játszmába, és nem az igazát, hanem a szeretetét akarja bizonygatni. :)

Egyébként meg mint tudjuk, minden sikeres férfi mögött áll egy nő, elvégre egy tudós sem lett volna híres, ha házimunkázni, főzni, gyereket nevelni is neki kellett volna... :)

Béke emberek, szúszá, egyik fél sem lenne teljes a másik nélkül. :)

2012. nov. 25. 12:32
 17/36 anonim ***** válasza:
22%

"Egyébként meg mint tudjuk, minden sikeres férfi mögött áll egy nő, "

Ezt azzal is kilehet egészíteni, hogy minden sikertelen férfi mögött is áll egy nő... csak ilyenkor persze a nők tiltakoznak, hogy nem ők teszik tönkre a palit mind lelkileg,mind anyagilag....viszont ha sikeres lesz a férfi,akkor ez már az ő érdemük is? Hogy van ez?

2012. nov. 25. 12:37
 18/36 anonim ***** válasza:
49%
Ez igy van!
2012. nov. 25. 12:38
 19/36 A kérdező kommentje:

de jó, hogy így elkanyarodtatok a kérdéstől. nem érdekel a férfiak és nők helyzete, sem pedig az elismerés, amit kapnak, vagy éppen hiányolnak.

én csak azt nehezményezem, hogy bármilyen helyzetet is vázol fel az illető, mindig a férfit bántják

2012. nov. 25. 12:40
 20/36 anonim ***** válasza:
66%

17-es... Te jó ég, milyen megkeseredett ember lehetsz Te!!

Az utolsó mondatomat olvasd már el, ne egy mondatot ragadj ki az egészből...!

Nőket is tesznek tönkre férfiak, és nők is férfiakat, ez így ment mindig is...

De ott az érem másik oldala, hogy bár bántani is lehet egymást, lehet szeretni is, és azt a fajta boldogságot, amit a szerelem adhat, tényleg csak a másik nem által kapja meg az ember (kivéve a homoszexuálisok, leszbikusok, de ez más téma :D)

2012. nov. 25. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!