Miért szereti mindenki jobban az osztálytársamat?
Olyan fura, hogy ezen az oldalon valahogy minden srác olyan 'jófiú', akik utálják az útszélinek öltözött lányokat, viszont a valóéletben a fiú ismerőseim jó 90%-a az ilyen lányokat szereti...
Ami legjobban aggaszt, hogy van egy lány az osztályban, akiről röviden annyit mondanék: nagyon buta, kihívóan öltözködik, 12 évesen már műkörme meg műszempillája volt, mindenkivel veszekedik, mindenkit-beleértve a legjobb barátnőit is-kibeszél, van barátja, de közben hagyja, hogy más fiúk fogdossák, lekezelően beszél azokkal, akik nem térnek haza minden héten a bevásárló körútjukról 80 E Ft értékű ruhakupaccal, kinézetre már tiszta olyan, mint egy barbie-baba, van rajta vagy 5 kiló vakolat, push-up melltartót hord az amúgy is nagy mellére, ehhez jön ugye a mélyen dekoltált felső, ráadásul olyan szaga van, mint egy öregasszony melltartójának, még tesi óra előtt is képes magára fújni egy fél üvegnyi parfümöt, aminek köszönhetően már méterekről lehet érezni, ha a közelben van.
És mindezek ellenére az osztályban a lányoknak az a "kiváltság", ha vele barátkozhatnak és ha már elhívja valamelyiküket, hogy fogják meg neki a budi-ajtót, el vannak szállva, hogy úú, most barátnők lettek. (Ez tök komoly, nem vicc)
Jó most én sem vagyok egy álszent, nekem is vannak rossz tulajdonságaim, ahogy neki is jók, pl. ha épp olyan kedvében van, néha kedves másokkal...de ez ritka.
Én tök átlagos vagyok, kinézetre, viselkedésre is, még sem akarnak velem barátkozni, mert az milyen gáz már..
Miért nem barátkoznak velem?
15l
A kiscsajra azért buknak a kölykök, mert remélik, hogy ők sem maradnak ki egy dugásból.. Az ilyen lány csak arra jó nekik. Lerí róla, hogy bármikor és bárki megkaphatja így egy dugás erejéig legyeskednek a fiúk körülötte. Ezért a lány nem különb egy darab lócitromnál. Akörül is hemzsegnek a legyek, de csak azért hogy a petéit beletegyék majd el is repülnek onnan..
Egyébként a szülőket is megnézném aki hagyja hogy 12 évesen így nézzen ki a lánya..
Hogy miért nem barátkoznak veled, azt nem tudom.. Talán a viselkedésed vagy a modorod miatt.. vagy mert te nem vagy lócitrom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!