13 évesen menő az alkohol?
"Ez meg már csak okoskodás h mindenképp igazad legyen, NORMÁLIS esetben 2 pohár sörtől senkinek semmi baja nem lesz 20 évesen, sőt kifejezetten jó dolog beülni valahova és meginni.
Úgyhogy fejezzük is be, ne az én válaszom bíráld, hanem írd le különállóan a sajátod :))"
ez meg már csak trollkodás amikor sablonszövegeket dobálunk be mert nincsenek érveink.
onnantól kezdve hogy a nyári hőségben 1 pohár sörtől is lehet idióta valaki, rohadtul nem mindegy a körülmény és a mennyiség. ha kicsit is értenél az alkoholhoz, tudhatnád, hogy milyen "apró" részletek határozzák meg annak hatását az emberre. ha meg ezeket tudod, hülyeség azt állítani, hogy 2 pohár sör csak ártalmatlan lehet.
ráadásul én már válaszoltam. lehet, meglepő egyeseknek, hogy nem tukmálom másokra a véleményem, de az is egy álláspont, hogy mindenki maga döntse el, mennyit iszik. az más kérdés, hogy egy sör után elveszik a jogsid, két sör után meg még százezres büntetéseket is kaphatsz. nem véletlenül, szerintem. szociális megközelítésből tilalmakat lehetne bevezetni a közbiztonság emelésére akár alkohol, más drogok vagy káros anyagok/szórakozás szempontjából, de az csökkenti az emberi szabadságot. így az adott törvényeken belül(/kívül) mindenki maga dönti el, hogyan szórakozik/teszi tönkre magát és környezetét.
Jah, nem tudja a gazdag apuciék pénzét már mire költeni?Vagy a pénzhajhászás közben a szülők rá sem néznek és csak ennyi öröm jut neki?Mindenképp szánalmas szerencsétlen gyerek, te ne legyél olyan.Káros szenvedéllyel élni minden életkorban gusztustalan dolog, cseppet sem menő, ha valaki bűzlik a piától, bagótól, közben úgy viselkedik, mint egy retardált majom.
A józanságodra nagyon vigyázz, amíg az embernek a józan esze megvan,addig minden megvan!
" Kérdezd meg b@szták e már pofán."
Ezt a kérdést tényleg ideje lenne feltenned neki, ha megkérdezné, hogy miért nem szexelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!