Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 13 évesen menő az alkohol?

13 évesen menő az alkohol?

Figyelt kérdés
Van egy barátom 13/f és állandóan azt kérdezi hogy mért nem iszok?, mért nem drogozok?? stb és soha nem tudom mit válaszoljak neki (nem akarok se inni se drogozni. szexelni se ilyesmi...) (ők nagyon gazdagok ész általában bunkó is mindenkivel, pláne velem...)

2012. nov. 24. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ez meg már csak okoskodás h mindenképp igazad legyen, NORMÁLIS esetben 2 pohár sörtől senkinek semmi baja nem lesz 20 évesen, sőt kifejezetten jó dolog beülni valahova és meginni.

Úgyhogy fejezzük is be, ne az én válaszom bíráld, hanem írd le különállóan a sajátod :))"

ez meg már csak trollkodás amikor sablonszövegeket dobálunk be mert nincsenek érveink.

onnantól kezdve hogy a nyári hőségben 1 pohár sörtől is lehet idióta valaki, rohadtul nem mindegy a körülmény és a mennyiség. ha kicsit is értenél az alkoholhoz, tudhatnád, hogy milyen "apró" részletek határozzák meg annak hatását az emberre. ha meg ezeket tudod, hülyeség azt állítani, hogy 2 pohár sör csak ártalmatlan lehet.

ráadásul én már válaszoltam. lehet, meglepő egyeseknek, hogy nem tukmálom másokra a véleményem, de az is egy álláspont, hogy mindenki maga döntse el, mennyit iszik. az más kérdés, hogy egy sör után elveszik a jogsid, két sör után meg még százezres büntetéseket is kaphatsz. nem véletlenül, szerintem. szociális megközelítésből tilalmakat lehetne bevezetni a közbiztonság emelésére akár alkohol, más drogok vagy káros anyagok/szórakozás szempontjából, de az csökkenti az emberi szabadságot. így az adott törvényeken belül(/kívül) mindenki maga dönti el, hogyan szórakozik/teszi tönkre magát és környezetét.

2012. nov. 27. 10:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Jah, nem tudja a gazdag apuciék pénzét már mire költeni?Vagy a pénzhajhászás közben a szülők rá sem néznek és csak ennyi öröm jut neki?Mindenképp szánalmas szerencsétlen gyerek, te ne legyél olyan.Káros szenvedéllyel élni minden életkorban gusztustalan dolog, cseppet sem menő, ha valaki bűzlik a piától, bagótól, közben úgy viselkedik, mint egy retardált majom.

A józanságodra nagyon vigyázz, amíg az embernek a józan esze megvan,addig minden megvan!

2012. nov. 29. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:

" Kérdezd meg b@szták e már pofán."

Ezt a kérdést tényleg ideje lenne feltenned neki, ha megkérdezné, hogy miért nem szexelsz!

2012. nov. 29. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!