Szerintetek az normális hogy a szüleim elkaptak hogy cigizek és ezért nem mehetek ki egy hétig 15éves vagyok ez normális?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 13:36
41/49 anonim válasza:
Nem Kérdező, szerintem egyáltalán nem normális. Normális kb az lett volna, ha elbeszélgetnek veled a dohányzás lehetséges káros hatásairól, következményeiről, azután rád bízzák, hogy döntsd el, kell-e ez neked ilyen áron, vagy nem.
42/49 anonim válasza:
Szerintem ha a szüleinek sikerült annyira elszúrni a nevelését, hogy 15 évesen így beszél, a szobafogság már nem sokat ér.
43/49 A kérdező kommentje:
30-as van pénze jol a családnak mivel szlovákiában élek aza a cigi amit én szívok az 3.40euroba kerul az kb. 1.112ft ba kerul engem nem érdekelnek a betegek kinem baszza le én csak cigiznék már végre nyugodtan ugy h mindenki engedi és tudnak rola
2012. nov. 24. 21:23
44/49 anonim válasza:
Kérdező, te egy primitív f*szfej vagy. Cigizni nem normális, a szüleid pedig szeretnek téged és FELELŐSEK érted, tekintve, hogy még gyerek vagy. Szerinted az lenne a normális, ha lesz*rnák, hogy a 15 éve fiúk cigizik????
Elhiszem, hogy twe még olyan befolyásolható vagy, hogy azt hiszed, ez menő és fel lehet váni vele mások előtt, de ők tudják, hogy nem. Dehát, az éretlene tinik ilyenek...
Az lenne nemnormális, ha engednék ezt....te mit szólnál hozzá, egy percig belegondolva, ha a saját gyereke, akit mindenkinél jobban szeretsz, káros dolgokat csinálna?
45/49 anonim válasza:
Ami itt nem normális az te vagy.
46/49 anonim válasza:
b*zerantok engem nem engedtek számítózni pár napig :D:D
47/49 anonim válasza:
Normális! Én még jobban megbüntettelek volna. Olcsón megúsztad!
48/49 anonim válasza:
Ez nem pénzkérdés hanem Észkérdés! Látom sötét vagy, mint az éjszakai faárnyék, hiába is próbálunk neked bármit is mondani.
49/49 A kérdező kommentje:
már 16vagyok és még mindig cigizek azota sokszor elkaptak de má nem csinálnak semmit mer rájjotek h nem tudják tiltani eleinte nem attak pézt hát loptam az anym pénztárcájábol :D most már inkább adnak
2013. okt. 5. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!