Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy a szüleim elkaptak hogy cigizek és ezért nem mehetek ki egy hétig 15éves vagyok ez normális?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 13:36
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
71%
Csak az a szánalmas, hogy mint a birkák valaki elkezdi helyeselni, igen így kell ezt,büdös kölök,ne mehess sehová,de semmi érv,semmi logika. Az ilyeneket felpontozzák 100%-ra és akkor jövök én,aki nem helyeslem, leírom, hogy ilye korban nem lehet szobafogsággal nevelni ,ergo csak a büntetés kedvéért ostobaság ilyet adni, erre engem lepontoznak,mer tmit képzelek én magamról hogy szembemegyek a többséggel, hogy szembeszéllel hugy.ozok. Én bezzeg leírom, hogy miért hülyeség és azt is, hogy más büntetés miért lenne jobb. Erre ezek még mindig nem indolkolták meg, hogy miért kell szobafogság. Csak tőlem vártak érveket,maguk már túl egyszerűek ehhez, hogy ők is írjanak a saját véleményük alátámasztására...áá...
2012. nov. 24. 14:20
 22/49 anonim ***** válasza:
69%
Kedvezmény megvonások mellett bevinnélek egy tüdő kórházba, ahol a tüdőrákosok haldokolnak. Hogy legyen egy valós élményed!
2012. nov. 24. 14:22
 23/49 anonim ***** válasza:
36%

ma 14:20

Sajnos ilyen világban élünk!!

2012. nov. 24. 14:27
 24/49 anonim ***** válasza:
Én először elbeszélgetnék veled alaposan, hogy miért csinálod, tudod e mik a következményei, ki vett rá stb... Majd segítenék hogy leszokj erről, a haverjaid szüleit is meglátogatnám. De az, hogy egy hétre szobafogságot kapsz, az semmit nem fog megoldani. Leletik hipp-hopp és ugyanúgy megy minden ahogy eddig. És ezt nem szabad hagyni.
2012. nov. 24. 14:28
 25/49 anonim ***** válasza:

Soha nem büntettem a gyerekeimet sem szobafogsággal, sem zsebpénz vagy TV, számítógép megvonással, mert ez nem eszköz.

A telefonját sem vettem el egyiknek sem, mert ha valami baja van, akkor az legyen az első, hogy engem hív.

Ezt azzal viszonozták a gyerekeim, hogy őszinték voltak hozzám, és nem hazudoztak.

Szerintem a szüleidet sem a dohányzásod bántja elsősorban, hanem a bizalom és őszinteség hiánya.

2012. nov. 24. 14:36
 26/49 anonim ***** válasza:

Olvasás, mint büntetés? Mennyország!

Pénz, internet megvonásában egyetértek, de a házimunka, mint büntetés... annak kötelességnek kellene lennie.

2012. nov. 24. 14:39
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Az nem normális, hogy cigizel. Meg hogy azt képzeled, hogy csak füst. Minden nap leülnék veled minimum 2 órára és szépen elmagyaráznám, miért nem csak füst. Sőt, képekkel és videókkal is bemutatnám, hátha felfogod. Könnyen megúsztad, szerintem.
2012. nov. 24. 14:41
 28/49 anonim válasza:
36%

kérdező, őszinte leszek

te egy faszverő 15 éves vagy, aki perpill menőnek érzi magát.

Segítettél valaha valamit a szüleidnek? és most nem a pénz elköltésére gondolok, te gyökér.

2012. nov. 24. 14:41
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

"De a cigi az semmi csak füst"

Na ez az a megjegyzés, amit nem biztos, hogy kellett volna. Bebizonyítottad, hogy eszed az nem sok van.....

2012. nov. 24. 14:47
 30/49 anonim ***** válasza:
60%
A fejedben van füst... honnan van pénzed ilyen luxusra? Én minden zsebpénzt megvonnék, és itt rendülne meg a gyerekben a bizalmam, elgondolkodnék, hol nem figyeltem oda...
2012. nov. 24. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!