Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy a szüleim elkaptak hogy cigizek és ezért nem mehetek ki egy hétig 15éves vagyok ez normális?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 13:36
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Én elbeszélgetnék veled. De semmiképp sem zárnálak be. Nem látom értelmét.

Viszont, hogy pénzt nem kapnál rá, de másra sem, abban biztos lehetnél.

2012. nov. 24. 15:07
 32/49 anonim ***** válasza:
Tizenöt évesen ne cigizz. Sőt, ámblok ne cigizz. Egyébként a cigi nem csak füst, olvass már utána!
2012. nov. 24. 15:19
 33/49 anonim ***** válasza:
De amúgy szerintem sem az eltiltás a helyes, mert az SEMMIT nem használ. Én a szüleid helyében leülnék veled beszélgetni. Kb. négy-öt órát.
2012. nov. 24. 15:20
 34/49 anonim ***** válasza:
32%
semmi joguk ehhez, ha velem csinálták volna, akkor nagyon bepipulok. ne hagyd magad.
2012. nov. 24. 15:38
 35/49 anonim ***** válasza:
61%
Miéért, szerinted az normális, hogy cigizel? Egy primitív kis takony vagy, aki azt hiszi menő, mert azt látják a többiek, hogy szívja a füstöt... a szüleid helyében inkább megvontam volna a netet meg a zsebpénzt...
2012. nov. 24. 15:47
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Olvasással, házimunkával büntetni???? Hogy aztán véletlenül se csinálja egyiket sem, mert megutálta? Inkább szobafogság+alapos fejmosás.
2012. nov. 24. 16:09
 37/49 anonim válasza:

házimunkát megutalni?

ne bas*d ki a falábam, senki se szereti, de csinálni, mert különben akkora tetvek lesznek a világban mint a kérdező.

2012. nov. 24. 16:18
 38/49 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, de tudom, hogy valaki igen, már hallottam emberektől ilyet. Szerintem is UFO, de azért a szükségesnél jobban senkivel sem kell megutáltatni.
2012. nov. 24. 16:47
 39/49 anonim ***** válasza:
38%
Elnézve a kérdező alpári, útszéli stílusát, ez a dolog már kezdettől fogva el lett cseszve. Itt már nem segít se szobafogság, se laptop/internetmegvonás. Egy tenyérbemászó, undorító kölköt sikerült neveli a szülőknek. Egy gyerek max. 10 éves koráig nevelhető: addigra fog kialakulni, hogy egy tisztelettudó, ép értékrendű, udvarias, intelligens kamasz lesz-e belőle vagy egy szüleit semmibe vevő, tuskó kis szörnyeteg mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja. A nevelés csődje voilá...
2012. nov. 24. 17:05
 40/49 anonim ***** válasza:

Csak füst...

Sok ember életét tönkretette már a csak füst. Normális, hogy a szüleid meg szeretnének fogni, de egy hét múlva ugyanaz lesz, szóval ebből a szempontból lényegtelen.

Én leülnék megbeszélni a gyerekemmel, hogy mit miért, és próbálnám lebeszélni róla. Ha nem megy, akkor meg leszögezném, hogy csinálja, de tőlem erre pénzt nem fog kapni. Sőt, semmire se, keresse meg a pénzét, ha már arra elég nagynak érzi magát. Elküldeném diákmunkára, hadd tapasztalja meg a pénz értékét.

Öcsém is 15 éves kora óta szívja, és mióta külön lakik, és a cigi miatt nem jön ki a fizetéséből, azóta próbál meg leszokni róla. Én nem szívom, nem is szívtam sose, és nem érdekelt az emberek véleménye, bár a suliban sose néztek ki emiatt.

24/N

2012. nov. 24. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!