Szerintetek az normális hogy a szüleim elkaptak hogy cigizek és ezért nem mehetek ki egy hétig 15éves vagyok ez normális?
Én elbeszélgetnék veled. De semmiképp sem zárnálak be. Nem látom értelmét.
Viszont, hogy pénzt nem kapnál rá, de másra sem, abban biztos lehetnél.
házimunkát megutalni?
ne bas*d ki a falábam, senki se szereti, de csinálni, mert különben akkora tetvek lesznek a világban mint a kérdező.
Csak füst...
Sok ember életét tönkretette már a csak füst. Normális, hogy a szüleid meg szeretnének fogni, de egy hét múlva ugyanaz lesz, szóval ebből a szempontból lényegtelen.
Én leülnék megbeszélni a gyerekemmel, hogy mit miért, és próbálnám lebeszélni róla. Ha nem megy, akkor meg leszögezném, hogy csinálja, de tőlem erre pénzt nem fog kapni. Sőt, semmire se, keresse meg a pénzét, ha már arra elég nagynak érzi magát. Elküldeném diákmunkára, hadd tapasztalja meg a pénz értékét.
Öcsém is 15 éves kora óta szívja, és mióta külön lakik, és a cigi miatt nem jön ki a fizetéséből, azóta próbál meg leszokni róla. Én nem szívom, nem is szívtam sose, és nem érdekelt az emberek véleménye, bár a suliban sose néztek ki emiatt.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!