Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kinyomozni...

Hogyan tudnám kinyomozni valakinek a nevét?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki bármi rosszra gondolna, a helyzet a következő:

Az első két (általános iskolai) osztályt külföldön jártam ki, aztán hazaköltöztünk Magyarországra. Eleinte tartottam a többiekkel a kapcsolatot, de idővel ez valamilyen úton-módon teljesen megszakadt. Most, ennyi év után nagyon szeretném megtalálni legalább 1-2 régi osztálytársamat, hogy kapcsolatba léphessek velük. Erre a Facebookot gondolnám a legalkalmasabbnak, de sajnos csak egy vagy két ember vezetéknevére emlékszem - egy keresztnévvel pedig nem sokra megyek... Pláne, hogy egy csomó fiókhoz nincs is megadva rendes helyadat, vagy kép nincs kitéve. Most írtam valakinek, akiről úgy feltételezem, egy a régi osztálytársaim közül. Őt is nagyon nehezen, több órás kutatás után találtam meg, de majdnem biztos, hogy ő az. Írtam neki, de még nem válaszolt, félek nem is fog. Még ki kellene nyomoznom pár ember nevét, de nem tudom, hogy csináljam... A régi ovim, sulin honlapján nincs fent semmi. Milyen nyomon induljak el?

2012. nov. 24. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
De a régi ovid, sulid honlapján van e-mail cím, oda tudsz írni egy levelet melyben megírod ki vagy és kikérheted a régi csoportod, osztályod névsorát. Lehet, hogy más adatot nem adnak meg, de a névsort simán kiadják.
2012. nov. 24. 09:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Biztos...? Mondjuk egy próbát megér.
2012. nov. 24. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze. Minden suliban van évkönyv amiben minden régi osztály névsora megvan, az is publikus, bárki megnézheti. Személyes adatokat nem adnak ki, de a névsor az más.
2012. nov. 24. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!