Állandóan csúfolnak az iskolában, mit tegyek? 14/L (többi lent)
szegénykém... inkább örülj annak, hogy már csak 1 év (se) és mehetsz egy másik, sokkal jobb suliba. törekedj arra, hogy jófej legyél, és jó benyomást keltsél majd rájuk. ezeket pedig szar le.
amiket megtehetnél:
-vágasd formára a hajad, vagy kérd meg anyukáda, hogy ő tegye meg.
-egyél egészségesbben (több zöldség, gyümi, kevesebbet enni többször)
- arcápolásnál: nekem beváltak a Garnier termékei, és nem is túl drágák, próbáld ki azt.
fontos az ápltság, legyél ápolt, mutasd meg nekik hogy te igenis szép vagy. :)
és tanulj, márcsak a felvételi miatt is. rajzolj, vagy énekelj, kezdj el hangszeren játszani, mutasd meg, hogy miben vagy jó.
sok sikert, szurkolok ;)
Köszönöm a válaszokat.Első:Igyekszem általában nem foglakozni velük,de sajnos nem mindig egyszerű sőt...Remélem hogy úgy lesz ahogy mondod:)(a megszépüléssel kapcsolatban).
Második:Anyukám mindig azt mondja hogy nem tudja meg csinálni a hajamat úgy hogy valami formája legyen.:) De az evéssel kapcsolatos jó tanács,mert elég ritkán eszek gyümölcsöt,zöldséget többször de azt sem olyan sokszor és inkább kevésszer szoktam többet enni.Valamelyik Garnier terméket akkor kiprobálom majd és remélem beválik.:)
Velem is így van állandóan sírok meg minden de egy idő után megszokod és velük nevetsz! (velem így volt)
Engem csak 2 lány meg 1 fiú csúfol de már nem törődöm vele...
Meg kell tanulnod hogy nem kell mindenre rögtön emelni a fejed!
Ha látják hogy már csak odafordulsz hozzájuk és a pofájukba röhögsz akkor abba fogják hagyni. :)
Fel a fejjel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!