Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúfolnak állandóan a fiúk? Ennyire ronda vagyok?
1. A reális véleményhez, válaszhoz nem ártana egy kép.
2. Alapvetően magadnak felelj meg! Úgy élj, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha önmagad vagy és az is leszel, nem játszod meg magad a késöbbiekben sem, a párválasztásnl sem akkor késöbb nem lesz csalódás, szakítás, válás stb. Magyarul: lesz@rom a mások véleményét! Én úgy vagyok vele, hogy csak annak a véleménye érdekel akit megkérdezek, akiére kiváncsi vagyok! A többi tehet egy szivességet!
3. Akiknek csak a külsőségszámít azoknak kívánom, hogy találjanak egy nagyon szép, jó alakú nőt, kiálhatatlan természettel. Egy igazi házisárkányt és ne tudjanak tőle megszabadulni!
Te pedig éljél boldogan mert kedves, aranyos, megértő, segítőkész, okos, és SZÉP vagy a párod szemében!
Mindenki abból hozza ki a legtöbbet, amit kapott. :)
És akkor nem lesz ronda.
Charlize Theront láttad a Rém c. filmben? És filmbemutatón??
Egy jó smink, egy új frizura, pár előnyös ruha, egy kis sport, egy kis mosoly....
.... és jó nagy adag lesza.romtabletta, ahogy már írták is. Addig piszkálnak, amíg látják, hogy idegesít. Ha nem fogod magad látványosan felhúzni, nem lesz már izgalmas.
Ha gondolod, küldj egy képet priviben (arc, alkat azért legyen látható, amolyan rendes családi kép), és írok pár tippet, mivel javíthatsz a helyzeten. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!