Melyiket választanád. Magány vagy azt hogy állandóan csúfolnak?
Én 13 éves vagyok.
Az osztályom úgymond kitagadott.Nincs egy barátom se sőtt mindenki utál.A suliban még nem volt olyan napom amikor ne lettem volna egyedül.Mindig elhúzódok a többiek elől,mert ha ott vagyon állandóan csúfolnak.Melyik jobb örökre egyedül vagy az hogy kicsúfolnak?
hát mindkettő borzalmas érzés lehet szal..:/ de az tartsa benned a lelket h már csak 1 év van neked suliból aztán jön a középsuli,az ha jól beiileszkedsz akkor jó lesz:)
de am miért csinálják ezt veled ?
Nemtudom.Hármas-négyes csapatok vannak ahova én nem férek be.Ezt mondják ritkán Bocsi de most nem,kérlek menyj el.
gyakorian:Húzz má el te hülye pi...Meny má a fa...ba.Nem tünnél a a k... anyádat!Meg itt jön a fa*fej pu*ci fing
Ebben az esetben a magány nem választás, hanem ítélet, mások részéről. Nehéz lehet így kirekesztve lenni, de próbálj máshol barátokat találni, a net pl. kifejezetten előnyben részesít a régebbi korok embereivel szemben, régen sokkal könnyebb volt elszigetelni másokat.
Találj valami hobbit, és ne foglalkozz velük, ha csúfolni fognak, csak azért teszik, mert önmagukban bizonytalanok, és másokat kell szivatniuk azért, hogy erősnek érezzék maguk.
valamivel csak kihúztad a gyufát,nem?
(pletyiseket,árulókat nem szeretik)
Én is így voltam általánosban. Nekem nem sikerült kezdenem vele semmit, ezért nem tudok sok tanácsot adni, de közép iskolában megváltozott a dolog. Bírd ki ami még hátra van általánosból.
Esetleg röhögj az arcukba ha csúfolnak, ne vedd magadra, azon biztos kiakadnak! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!