Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Baj az, ha lenézek bizonyos...

Baj az, ha lenézek bizonyos népeket vagy neheztelek rájuk?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy miért van ez, de pl. nem tudok egy ázsiait, afrikait annyira tartani, mint egy magyart. Ha meglátok egyet, valamiért lenézem. Ez miért lehet? Illetve vannak olyan népek, amiket okkal nézek le...pl. franciák, amerikaiak. Őket kifejezetten utálom. Más is van úgy, hogy bizonyos népeket nem tart egyenrangúnak? Miért van benne az emberben az az érzés, hogy az ő nemzete a legjobb? Ez így van helyén?
2009. aug. 16. 07:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Amerikának csak egy valami miatt erős az pedig a pénz. Ha most az elfog kopni akkor neki vége.

Ha annyi tőke lett volna Magyarországon az elmúlt századba mint az USA-ba akkor most valószínűleg világhatalom lennénk.

2009. aug. 16. 09:44
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kell ellenség, mert senkit sem utálok. De úgy tűnik, hogy neked kell. Azért kötekedsz és azért mondtam, hogy a magyaroknak mindig van ellenségük, amit ők generálnak maguknak. A románok, cigányok, oroszok, amerikaiak mind ellenségek vagy azok voltak. Mondtam már, hogy ne a médián keresztül akarj megismerni egy országot, mert az nem a valós képet mutatja. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de eléggé elvakultnak tűnsz.
2009. aug. 16. 09:44
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
09:42: Nem tudom, hogy mi bajod van velem! Én is csak egy hozzászóló vagyok, mint mások.
2009. aug. 16. 09:47
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

A románok, cigányok, oroszok, amerikaiak mind ellenségek vagy azok voltak.

Biztosan ok nélkül...

2009. aug. 16. 09:48
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy példát írnék:

Ausztiában utálják a magyarokat,mert lopnak! Most hallottam a tv-ben arról a hölgyről egy riportot,akit meghurcoltak,feljelentettek,meggyanúsították,hogy lopott.Miért,mert magyar. Te jársz Ausztriába, és lopsz is? Ugye nem!!! Ennek ellenére nem egyes emberek lopnak -szerintük-,hanem a magyarok!!! Nem bizonyos emberek alapján kell általánosítani,megitélni egy-egy nemzetet.Neked sem esne jól,ha pl. Ausztriában jogtalanul meghurcolnának csak azért,mert magyar vagy.

Látod, a cigányok kimentek párszor lopni, azóta mi vagyunk elkönyvelve, mert magyarul beszéltek..

2009. aug. 16. 11:35
 26/36 anonim ***** válasza:
Amúgy szinte az USA-ban mindenki eredetileg Európai szóval annyira nem állnak messze tőlünk. Mondjuk úgy pár száz éve átköltöztek néhányan...Szóval semmivel sincsenek se az Európaiak alatt se fölött.
2009. aug. 16. 12:02
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Fuhh.. néha belőlem is előtörnek az ilyen előítéletek. Például az amerikaiaktól - nem érdekel, mit mondanak az usa pártiak, leszarom, akkor sem kedvelem őket. Valamint az angoloktól is kiráz a hideg, enm tudom miért. A színes bőrűekkel meg épphogy nincs bajom, sőt, egynémely népnek csodálatos kulturájuk van, amiért rajongok:D
2009. aug. 16. 12:16
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha megismernéd az ázsiaiak vagy a feketék kultúráját, nem néznéd le őket! Főleg a japánok vagy a kínaiak kultúrája azért nagyobb múlttal rendelkezik, mint például a miénk.

Én speciel szeretnék Amerikában élni, nem biztos, hogy tényleg annyira buta a népesség, mint amennyire a média ezt nyomatja. Az állítólagos USA-párti média.

Igen, az USA, tényleg kifosztja a világ többi részét, harcol az olajért stb. De ha te egy amerikai állampolgár lennél, nem azt várnád el a kormánytól, hogy mindent megtegyen a saját országáért és annak jólétéért? Szerinted a magyar kormány jobb? Aki semmit nem tesz az országunk jólétéért, igen, az USA tényleg tisztességtelenül játszik, visszaél az erőfölényével, de a választók (amerikai állampolgárok) pontosan ezt várják el tőle! És ne legyünk álszentek, ha Magyarország lenne ilyen helyzetben, mi is ezt várnánk a kormánytól!

2009. aug. 16. 14:24
 29/36 anonim ***** válasza:
39%

Egyetértek a kérdezővel bizonyos szempontból.

"A férjem ázsiai származású, de Amerikában született már"

Az amerikai hölgynek mondanám, hogy azzal, hogy más fajból választ párt, a saját fajtáját degradálja. Nem szabadna vegyes házasságokat kötni. Feketék vagy ázsiaiak ne házasodjanak fehérekkel. Ezzel nem bántani akarom a színesbőrűeket! Mindenki maradjon a saját rasszánál. Ezzel sok mindenki életét is megkönnyíti. Nem fogják a félvér gyerekét sem kicikizni az iskolában. Nem véletlen teszik, hisz azért lettünk sokszínűnek teremtve, mert mindenkinek meg van a párja a sajátjai közt. Ez olyan, mint a homoszexualitás. Nem a melegségre lettünk teremtve, ahogy az ilyen jellegű faji keveredésre sem.

2009. aug. 16. 15:05
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

15:05:

Mekkora egy gyökér vagy!

Az ember azzal házasodjon meg, akibe szerelmes, aki tetszik neki. Ezzel nem degradál le senkit! Ha Te így gondolod, akkor csináld így! A homoszexualitással meg ne keverjük, két melegnek nem születhet gyereke (mert nem természetes), két más bőrszínű embernek pedig igen (mert természetes). Nekem több félvér ismerősöm van és csak néhányan cikizték őket, de korlátolt emberek mindenhol vannak. Cikizik azt, aki szemüveges, aki dagadt, aki félvér, ezeket nem lehet megelőzni.

2009. aug. 16. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!