Baj az, ha lenézek bizonyos népeket vagy neheztelek rájuk?
" Ez általában olyan nép, amelyik sokkal többre vitte. Az irigység beszél belőletek."
Ti amerikaiak csak ezt tudjátok szajkózni? Nem vagyok irigy a fajtádra. Akkor sem tenném be a lábam arra a helyre ha fizetnének. A világ nagy része többre vitte volna, ha nem nyomorítjátok meg. Titeket is le kéne rohanni és felszórni sóval.
" Mindig kell valamilyen ellenség, nem? "
Ezt pont te mondod? Kell valami és lerohantok egy-egy országot. Olyan balfékek vagytok, hogy ezt más országok segítsége nélkül meg sem tudjátok tenni.
" Szerintem csak beképzelsz magadnak dolgokat vagy elhiszed, amit a média vetít eléd. Kevesebb TV-t kellene nézned és többet tapasztalni az igazi világról."
A médi az amcsiké. Abból nem jön soha az igazság. Az usa(sic!) lenne az igazi világ?
Általánosítasz. Nem mindenki akarta a háborút, sőt. Miért kell pár idióta tetteiért több, mint 300 millió embert utálni?
"A világ nagy része többre vitte volna, ha nem nyomorítjátok meg."
Való igaz. Európát is sz.rban kellett volna hagyni a világháborúk idején, és akkor ma nem is létezne Európában más, mint a fehér ember. Sőt, valószínűleg Magyarország is rendesen fel lenne dúlva és a Német Birodalomhoz lenne csatolva. Nagyon "szép" világ lenne.
"Olyan balfékek vagytok, hogy ezt más országok segítsége nélkül meg sem tudjátok tenni."
Ennek az országnak több, mint egy millió katonája van minden ágazatot egybevéve, nem számítva a tartalékos állományt. Hogy ne lenne elég? Talán más népek harcolnak Irakban, Afganisztánban? Hát nem sok, de azokat sem kellett kényszeríteni, hogy adjanak katonát...
"A médi az amcsiké. Abból nem jön soha az igazság. Az usa(sic!) lenne az igazi világ?"
Ha nem tudsz szöveget értelmezni, szívesen megtanítalak. Azt mondtam, hogy a valós világ dolgairól érdemes tanulni, amit éppen hogy nem a média sugall. Nem az USA az igazi világ. Az igazi világ az a világ a maga valójában személyesen megtapasztalva, nem pedig a TV-n keresztül nézve.
A magyarok közt is vannak érdekesek. Utálják az amerikait, de majd' meghalnak, hogy ide jöhessenek. Amint lenne rá lehetőség, kapnának az alkalmon. Elég, ha megnézed ezt oldalt, hogy hányan írják, hogy ide akarnak jönni vagy állampolgárságot akarnak szerezni. Biztos azért akarnak idejönni, mert itt olyan rossz, nem?
Én csak egy példát írnék:
Ausztiában utálják a magyarokat,mert lopnak! Most hallottam a tv-ben arról a hölgyről egy riportot,akit meghurcoltak,feljelentettek,meggyanúsították,hogy lopott.Miért,mert magyar. Te jársz Ausztriába, és lopsz is? Ugye nem!!! Ennek ellenére nem egyes emberek lopnak -szerintük-,hanem a magyarok!!! Nem bizonyos emberek alapján kell általánosítani,megitélni egy-egy nemzetet.Neked sem esne jól,ha pl. Ausztriában jogtalanul meghurcolnának csak azért,mert magyar vagy.
"Való igaz. Európát is sz.rban kellett volna hagyni a világháborúk idején, és akkor ma nem is létezne Európában más, mint a fehér ember. Sőt, valószínűleg Magyarország is rendesen fel lenne dúlva és a Német Birodalomhoz lenne csatolva. Nagyon "szép" világ lenne. "
Nem szarban, hanem békének kellet volna hagyni. De ebbe is bele ugattatok. Igen, szép világ lenne! Nem hiszem, hogy bármihez hozzá lénnénk kapcsolva. Ellenben: Első és második bécsi döntés. Amúgy inkább a németek mind az amcsik. Legközelebb ide dobtok atombombát? És még nektek van képetek bárkit háborús bűnösnek nevezni. Most is népírtást követtek el keleten. Bezzeg Észak-Koreával nem mertek szembeszállni. Mutassátok meg milyenek az igazi tökös amerikai katonák.
"Ennek az országnak több, mint egy millió katonája van minden ágazatot egybevéve, nem számítva a tartalékos állományt. Hogy ne lenne elég? Talán más népek harcolnak Irakban, Afganisztánban? "
Gondolom olvasni tudsz. Ha nem, szívesen megtanítalak.
" A magyarok közt is vannak érdekesek. Utálják az amerikait, de majd' meghalnak, hogy ide jöhessenek. Amint lenne rá lehetőség, kapnának az alkalmon. Elég, ha megnézed ezt oldalt, hogy hányan írják, hogy ide akarnak jönni vagy állampolgárságot akarnak szerezni. Biztos azért akarnak idejönni, mert itt olyan rossz, nem?"
Ugye nem fogsz általánosítani. Ti ámerikáiák' az ellen kűzdötök. Lehet, hogy néhány tizenéves oda akar menni, őket behülyítette a médiátok, de a többség szerintem nem. Mi van ott ami itt nincs? Pénz? Azon kívül? Semmi. Ja bocs, szól a szlogen, a lehetőségek országa. Inkább a pénzé. Bár a jelentésük megeggyezik.
Ne forgasd ki a szavaimat. Ezt írtam: "Talán más népek harcolnak Irakban, Afganisztánban? Hát nem sok, de azokat sem kellett kényszeríteni, hogy adjanak katonát...". Még mindig értelmezési problémáid vannak. Ez nem azt jelenti, hogy nem harcolnak, hanem azt, hogy nagyon kevesen vannak ahhoz képest, ahány katonát ez az ország adott és senki sem kényszerítette őket, hogy csatlakozzanak.
A lényegre nem válaszoltál: mi a francért általánosítasz és mondod azt, hogy itt milyen idióta emberek vannak, mikor sosem voltál még itt? Semmit sem tudsz az itteni világról, csak okoskodsz. Éppen téged vakít el a média és te követed a trendeket gondolkodás nélkül. Én nem alkotok ilyen lebecsmérlő véleményt olyan országokról, ahol még nem is voltam. Téged minősít ez a mentalitás.
Szerintem ha olyan jók lennének az amerikai emberek, a vezetőik sem lennének ilyenek. Hiszen ők is amerikaiak és ha mind idióta, az a népről is mutat valami képet.
Szóval röviden: fuck off
És te honnan tudod, hogy Magyarországon milyen a világ? Azt sem tudod, hogy itt milyen az élet. Lehet, hogy nem voltam ott, de ti tesztek róla, hogy minden áldott nap látnom kelljen a "kultúrátokat". Tudod a médián keresztül. Én nem követek trendeket, látom amit látok.
Ne forgasd ki a szavaimat. Ezt írtam: "Talán más népek harcolnak Irakban, Afganisztánban? Hát nem sok, de azokat sem kellett kényszeríteni, hogy adjanak katonát...". Még mindig értelmezési problémáid vannak. Ez nem azt jelenti, hogy nem harcolnak, hanem azt, hogy nagyon kevesen vannak ahhoz képest, ahány katonát ez az ország adott és senki sem kényszerítette őket, hogy csatlakozzanak.
"
Ha már egyetlen katona van ott aki harcol, akkor igen, más népek is harcolnak. Úgy tűnik nem nekem van értelmezési problémám. Igaz ti sem tudjátok már, hogy miért, harcoltok de ugye ahogy mondtad, mindig kell egy ellenség.
"
. Szomorú, hogy Magyarországon ilyen emberek is élnek.
Szádra se vedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!