Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell mindig úgy viselked...

Miért kell mindig úgy viselkedni, hogy másnak legyen jó?

Figyelt kérdés
És mi hol vagyunk?
2012. nov. 20. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Bővebben? :)
2012. nov. 20. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem kell mindig úgy viselkedni, hogy másnak legyen jó. Nyilván vannak bizonyos írott és íratlan szabályok, de az szerintem alap, hogy ha én jól érzem magam a bőrömben, akkor más is sokkal jobban fogja érezni magát mellettem.

Néha egy kicsit egoistának is kell lenni.

2012. nov. 20. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Soha nem kell úgy viselkedni. Én mindig megmondom, amit gondolok, nem finomkodok, akinek nem tetszik, kerüljön el, ilyen egyszerű. Én is elkerülöm azt, akit nem preferálok.
2012. nov. 20. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
A Naprendszerben.
2012. nov. 20. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell mindig úgy viselkedni. De ha kompromisszumokat kell kötnünk, akkor azt úgy kell, hogy ne mindig az egyik akarat érvényesüljön, mert az már más kategória. Ha meg mindig az egyik enged a másik óhajának, önzőségének, az nem képes engedni akkor el kell gondolkodni a kapcsolat értelmén.

Szerintem egy normális kapcsolatban mindketten mérlegelnek, és az egyik rájön, hogy a másiknak sokkal fontosabb az amit akar, mint neki az övé, ekkor engedünk. Apróságokon meg legyen meg az egyensúly a két fél között, és aki alkalmazkodik az ne tegyen úgy mintha mártír lenne.

2012. nov. 20. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező !

Most pl. úgy viselkedsz, ahogy Neked jó, hiszen teljesen eltűntél mindenféle bővebb magyarázat helyett.

2012. nov. 20. 13:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdést csak úgy érdekességből tettem fel mert eszembe jutott, hogy mindenki igyekszik a másik kedvébe járni sokszor úgy is, hogy neki az vagy nem tetszik vagy nem akarja.....

Csak ennyi

2012. nov. 20. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:

"Miért kell mindig úgy viselkedni, hogy másnak legyen jó?"

Nem kell.

2012. nov. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!