Másnak is ilyen rossz természetű a nagyszülei?
Adott egy nagymama, az egész életemet végig kísérte az Ő szemrehányásai és az általa vélt semmire kellőségem
Tegnap sikeren vizsgáztam elég jó eredménnyel, este már kíváncsiskodott a kipihent nyugdíjas nagy asszony hogy miújság a vizsgával, mondta neki Anyu hogysmint, Ő rögtön azt válaszolta rá hogy "Na vajon mire fogja vinni a nagysága"
Ma sajnos ott voltam nála Apuval kicsit, mert dolga volt a műhelyben
Olyanokat vágott hozzám, hogy más 20 éves már dolgozik meg jócskán a nőket cserélgetik
Felhoz például írtó régi gyerekkori sztorikat, amikkel most is takarózik
Hozzáteszem mikor megszülettem, első szava az volt hogy "Ejj elvetettétek volna és inkább, lányt vállaltatok volna"
Mindig ha vigyázott rám ordítozott, szép kedves szava nem volt
Már régóta nem nézek rá csak mindig megközelítőleg, mert hányingerem van ha látom, ha mondjuk jól indult a napom és megtudom hogy fel kell menni hozzá, akkor előtte mindig iszok valamit hogy amit mond, szinte ne is halljam
Csak annyiból jó még hogy él, mert így pénzt ad ha nagyobb összes marad feleslegbe nála, de úgyérzem már a pénz se esik jól ha adja
Nektek van hasonló problémátok?
20/F
hát ez aranyos
nekem is volt hasonló nagyim
aztán meghalt...
Bennem is addig volt megértés míg el nem olvastam, hogy pénzt fogadsz el!
Ha valakinek nem kell a szeretetem és neki sem az enyém biztos nem fogadnék el pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!