Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nézik le a dohányzó...

Miért nézik le a dohányzó embereket?

Figyelt kérdés

2012. nov. 19. 00:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hú, kisebb regények születtek.

Szerintem nem nézik le őket, ebből kiindulva értelmetlen a kérdés.

2012. nov. 21. 13:03
 22/28 anonim ***** válasza:
Én több mint 1 éve nem gyújtottam rá,ls nem is fogok! Nem nézem le a dohányzó embereket.Ők teszik tönkre az egészségüket nem pedig én.
2012. nov. 21. 16:27
 23/28 anonim ***** válasza:
30%

Azért, mert a pótfunkciót végző ember lelki idegrendellenességben szenved.

A pótfunkció lehet dohányzás, alkoholfogyasztás, televízió, számítógép, játék, fogyókúra, kerékpározás, sétálás.

Általában a pótfunkciók stresszlevezetők, vagy koncentrálásnövelők. Az ilyen ember, aki dohányzik, valamelyik életében, vagy akár ebben az életében súlyos lelki sebet kapott. A dohányosokkal toleránsnak kell lenni.

2012. nov. 21. 19:53
 24/28 anonim válasza:
30%

Ananász!

Téged is meghülyített a média és a gyógyszerlobbi vagy gyermekkorodban ért valami maradandó trauma, hogy ennyire retardált vagy.

2012. nov. 21. 20:57
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Közlöm veled, aktív dohányzó vagyok, és nem is akarok leszokni! Dohányosként mondtam véleményt a dohányzásról, tisztelt 24. válaszoló!
2012. nov. 21. 21:21
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem nézem le őket, de a dohányzást, mint szokást, elítélem. Hogy miért?

-Mert GUSZTUSTALAN! Ha senki sem csókolózik szívesen egy hajléktalannal, hogy képesek egyesek mégsem undorodni egy olyan embertől, akinek bagószagú a szája? Elképesztően büdös, undorító, visszataszító.

-Miért ad valaki pénzt olyasvalamiért, ami gusztustalan, és még egészségtelen is? Vajon ha elkezdenék kutyapiszkot árusítani és meggyőzően reklámoznám, arra is rákattannának az emberek?

-Tudom, megnyugtat. De máshogy nem tudsz megnyugodni? Sétálj egyet a friss levegőn, igyál egy teát, hallgass zenét, gondolj valami vidám dologra. Annyi olcsóbb, nem gusztustalan és nem egészségtelen módja van a megnyugvásnak.

-Tudom, társaságban mindenki dohányzik. Olyan társaságba mennél, ahol mindenki hangosakat és erős szagúakat szellent? Még ha a haverjaim oda járnának, akkor sem. Ha meg kinéznek azért, mert én nem szellentek hangosakat és erős szagúakat, hát tegyék, akkor sem fogok így cselekedni.

2013. jan. 31. 13:35
 27/28 anonim ***** válasza:
35%

a gyenge embereket mindig lenézik. a büdösöket is. a másokra nem tekintettel lévőket is. a hülyéket is.

A dohányosokban ez a sok minden egyszerre van meg.

A cigire költött pénz helyett spórolna és lenne egy normális, egészséges élete, e helyett kuporgat hogy hatékonyabban tudja tönkretenni a testét. mások annyit adnának ha egészségesek lennének, a dohányosok meg megkapták és tönkreteszik

2013. jan. 31. 14:14
 28/28 anonim válasza:
0%

Titeket is meghülyített a média ezzel a dohányzás káros dumával.

A dohányzásnak több az előnye, mint a hátránya!

2013. jan. 31. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!