Hú, kisebb regények születtek.
Szerintem nem nézik le őket, ebből kiindulva értelmetlen a kérdés.
Azért, mert a pótfunkciót végző ember lelki idegrendellenességben szenved.
A pótfunkció lehet dohányzás, alkoholfogyasztás, televízió, számítógép, játék, fogyókúra, kerékpározás, sétálás.
Általában a pótfunkciók stresszlevezetők, vagy koncentrálásnövelők. Az ilyen ember, aki dohányzik, valamelyik életében, vagy akár ebben az életében súlyos lelki sebet kapott. A dohányosokkal toleránsnak kell lenni.
Ananász!
Téged is meghülyített a média és a gyógyszerlobbi vagy gyermekkorodban ért valami maradandó trauma, hogy ennyire retardált vagy.
Nem nézem le őket, de a dohányzást, mint szokást, elítélem. Hogy miért?
-Mert GUSZTUSTALAN! Ha senki sem csókolózik szívesen egy hajléktalannal, hogy képesek egyesek mégsem undorodni egy olyan embertől, akinek bagószagú a szája? Elképesztően büdös, undorító, visszataszító.
-Miért ad valaki pénzt olyasvalamiért, ami gusztustalan, és még egészségtelen is? Vajon ha elkezdenék kutyapiszkot árusítani és meggyőzően reklámoznám, arra is rákattannának az emberek?
-Tudom, megnyugtat. De máshogy nem tudsz megnyugodni? Sétálj egyet a friss levegőn, igyál egy teát, hallgass zenét, gondolj valami vidám dologra. Annyi olcsóbb, nem gusztustalan és nem egészségtelen módja van a megnyugvásnak.
-Tudom, társaságban mindenki dohányzik. Olyan társaságba mennél, ahol mindenki hangosakat és erős szagúakat szellent? Még ha a haverjaim oda járnának, akkor sem. Ha meg kinéznek azért, mert én nem szellentek hangosakat és erős szagúakat, hát tegyék, akkor sem fogok így cselekedni.
a gyenge embereket mindig lenézik. a büdösöket is. a másokra nem tekintettel lévőket is. a hülyéket is.
A dohányosokban ez a sok minden egyszerre van meg.
A cigire költött pénz helyett spórolna és lenne egy normális, egészséges élete, e helyett kuporgat hogy hatékonyabban tudja tönkretenni a testét. mások annyit adnának ha egészségesek lennének, a dohányosok meg megkapták és tönkreteszik
Titeket is meghülyített a média ezzel a dohányzás káros dumával.
A dohányzásnak több az előnye, mint a hátránya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!