Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nézik le a dohányzó...

Miért nézik le a dohányzó embereket?

Figyelt kérdés

2012. nov. 19. 00:52
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
33%
Mert gyenge az akaratuk.
2012. nov. 19. 00:57
 2/28 anonim ***** válasza:
66%

Mert károsítják a saját és a környezetük egészségét, emellett még büdösek is.

(Egész eddigi életemben cigiztem, 13 éves koromtól fogva, most egy éve hogy nem gyújtottam rá.)

2012. nov. 19. 01:00
 3/28 anonim ***** válasza:
5%
mert 1-2 hüŁ.ye ezt harsogja....
2012. nov. 19. 01:04
 4/28 anonim ***** válasza:
49%
Èn pl. nem vagyok büdös, az emberek mindig dicsérik az illatom. Persze nem is 5percenként gyújtok rá. Ha az utcán cigizek nem károsítom senki egészségét, nem fújom senki arcàba a füstöt, mégis csúnyán nèznek. Nézzenek. Ha megkérnek, elnyomom. Legyen ez a legnagyobb problémájuk.
2012. nov. 19. 01:05
 5/28 anonim ***** válasza:
35%
Mert nem csak a saját egészségüket károsítják, hanem másokét is, mert szétdobálják az utcán, mert büdösek, mert semmi akaraterejük, mert azt hiszik menő ésatöbb. Persze most a sok lúzer kocadohányos ezerrel fog lepontozni, de legalább látjuk mennyi lúzer van itt
2012. nov. 19. 01:25
 6/28 anonim ***** válasza:
69%
Èn nem dobàlom szét a csikkeket az utcàn, mindig szemetesbe dobom. És akaratgyenge se vagyok, csak szeretek cigizni. Pont az a.baj, hogy általànosítanak az emberek, na ezért leszel lepontozva, nem mert negatív dolgokat írtàl.
2012. nov. 19. 01:33
 7/28 anonim ***** válasza:
63%
Ja a szemetelésről még annyit, hogy napi két szatyor szemetet, nem csikket, szedek fel a hàzunk előtti gyepről, szóval cigi, vagy nem cigi, az emberek mindent szétdobálnak, na ez a gáz. Nem az a kedvem hobbim, hogy mások szemetét szedem..
2012. nov. 19. 01:36
 8/28 anonim ***** válasza:
58%

Tisztelt (vagy nem tisztelt, főleg a hangneme miatt nem tisztelt) nemdohányzók!

Engedjetek meg nekem néhány kérdést pro és kontra:

1. Hányszor olvastatok-hallottatok olyan hírt, hogy "néhány cigaretta-szivar elszívása után balesetet okozott, megölte, összeverekedett,...."? Ugye? No és az ital?

2. Igen, eldobálják a csikket, és ezért szégyellhetik is magukat! És a piások? Szétdobálják az üvegeket, tök részegen fetrengenek az utcán, odarondítanak. De ez bocsánatos bűn?

3. A dohányost megszólják, leszólják. Bezzeg a részeghez oda se mennek, mert esetleg orrba b.ssza azt, aki beszól neki!

4. Azt mondjátok, a dohányos ember büdös! Szagoltatok már részeg embert? Főleg akkor, amikor össze is ... magát?

5. Tömegközlekedve megkértek egy dohányost, hogy forduljon el, mert dohányszaga van, mit tesz? És mit tesz egy részeg?!

6. Hol hallottatok olyat, hogy minden vagyonát elcigizte?

És azt hogy elitta?

...

És akkor még a narkósokról nem is beszéltem.

Mondjátok már, miért kell a cigiseket támadni!?!?

És végül:

Nézzetek már körül egy kicsit a hazában is!

Találtok olyat, aki sokkal nagyobb szemétséget csinál, mint a dohányosok meg az alkoholisták együttvéve!

2012. nov. 19. 06:10
 9/28 anonim válasza:
60%

Szia,sziasztok!

Igen azért nézik le mert mások azt mondják gyenge az akaratuk,hogy leszokjanak.Az biztos,hogy leszokni nem könnyű ha valaki nem is akar leszokni.

Én már évek óta cigizem.Igen a magam egészségét károsítom és nem másét,ciginek a csikkét is próbálom midig a megfelelő helyre tenni és nem eldobni.Az én szememet is zavarja még akkor is ha cigizem,hogy a földön eldobálgatva látom,na ezt büntetném és nem a cigarettázást.Nem akarok leszokni a cigiről,mert megnyugtat.Minden napunk a mai társadalomban nyugtalan,bizonytalan és tele sok-sok feszültséggel.Én nem adom ki a dühömet és nem vergődök sem szócsatákat nem vívok.E helyet rágyújtok egy cigire és megnyugtat.Nekem fontos az hogy nyugodt legyek.Inkább rágyújtok egy cigire mint antidepresszáns gyógyszerrel tömjem magam.A cigitől nem ment még csődbe egy család sem.Főnököm beszól,egy cigi és lelkem is egyensúlyban maradt és még folytathatnám az idegfeszítő embert szét cincáló dolgokat.Mert ha nem cigiznék,akkor az másoktól áramló idegadalékukat nyelném az jobb lenne?!Már pedig az idegbetegség öl,butít,megváltoztatja az ember személyiségét,számos egészségügyi problémákat okoz.Tudom cigizek,legfeljebb a tüdőnek ártok.Anyám soha nem szívott cigit,de drága jó nevelőm apámtól kapott annyi szenvedést,hogy tüdőhörgő szűkülete van,asztmája.Úgy hogy nyugodtan nézzenek le mert cigizek és közben azokon mosolygok akik nem cigiznek de idegbetegek.

2012. nov. 19. 07:52
 10/28 anonim ***** válasza:
Én nem dohányzom, de nem nézem le azt, aki dohányzik. Viszont utálom, ha valaki eldobja a csikket. És utálom, hogy ha az utcán mögötte megyek szinte végigszívom vele (főleg ha a kisgyerekemmel megyek, akinek még arcmagasságban van), de kikerülni nem tudom, mert szép messzire eltartja magától. És azt is utálom, ha valakinek cigiszaga van a BKV-n, mert hányingerem van tőle és az én ruhám-hajam is átveszi. Ettől függetlenül vannak cigiző barátaim (bár az egyik most szokott le, fiatal férfi létére lett mellrákja, persze nem biztos, hogy a cigitől) - de a dohányzást magát ki nem állhatom... pl. tök jót beszélgetünk én meg közben kerülgethetem őket, hogy merről fúj a szél...
2012. nov. 19. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!