Nem érzed úgy h sokan megvetnek, amiért külföldre költöztél?
akárhol olvasok utána, mindenhol hazaáruló az aki nem maradt otthon. Mert ők akármilyen sz-rban van a haza kitartanak mellette. Én tanulni jöttem ki, és nem mert nem volt nekem megfelelő Magyarország, hanem mert kalandra vágytam és nyelvtanulásra. Nem zárom ki, h egyszer hazaköltözöm. Nem értem h ez miért olyan lenézendő...
Büszke vagyok a magyarságomra, és semmi bajom az országgal, de nem akartam aláírni szerződést az állammal, h még x évi otthon maradok dolgozni, meg visszafizetem a sulit, ha félbehagytam ez nonszensz..
20L
Aki hazaarulozik arra, akitol a munkaerejet megveszik kulfoldon dragaert, az gondoljon talan arra is, hogy milyen markaju elelmiszert vesz a Tescoban, vagy hogy magyar ceg-e az akinek o dolgozik.
Egyebkent nem, csaladot szinten kihoztam, barataimmal akivel tudom tartom a kapcsolatot, idegenek velemenye meg soha nem erdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!