Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg irigylésre méltó...

Tényleg irigylésre méltó vagyok? Miért irigykednek rám sokan?

Figyelt kérdés

általában ilyen nyereményjátékokban szerencsém van,suliban jók a jegyeim,amit eltervezek,azt idővel megvalósítom

Van sok árnyoldala is az életemnek:szívbeteg vagyok,trombofíliám van,hátgerincproblémám van,nem jó az anyagi helyzetem.Mi ezen olyan irigylésre méltó?

2012. aug. 28. 11:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Nem is értem az ilyen embereket. Ők mit modnanak a kérdésedre? Igazából ők tudják ezt neked megválaszolni..
2012. aug. 28. 11:33
 2/13 A kérdező kommentje:
ha megkérdem,akkor nem válaszolnak rá,szerintem nincs bennem semmi különleges,de aki irigykedik rám,szívesen adnék kölcsön a problémáimból,leginkább arra irigyek,mert úszni fogok járni,meg sokszor nyerek koncertjegyeket játékokon
2012. aug. 28. 11:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nem látják, hogy az élet egyik oldalon ad, másik oldalon elvesz, a jóra irigykednek csak...

A másik meg, hogy az nyer sokat, aki sokat játszik, az kap jó jegyeket, aki sokat tanul és aki tesz a céljaiért, az megvalósítja. Lehet, keveset panaszkodsz???

2012. aug. 28. 11:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor szoktam nyerni, bár nem ebből élek. De szerintem ez nem irigylésre méltó dolog.
2012. aug. 28. 11:39
 5/13 A kérdező kommentje:
utálok panaszkodni
2012. aug. 28. 11:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"...A szomszéd kertje mindig zöldebb..."

Sokan így vannak vele, ok nélkül is irigykednek...

2012. aug. 28. 11:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A jó dolgaidra irigyek, ők azt szeretnék hogyha sokat nyernének a nyereményjátékokon, ha a suliba jók lennének a jegyeik és hogy ha idővel megvalósítanák azt amit elterveznek. Csak az a baj hogy az utolsó kettőért tehetnének, de a kisujjukat se mozdítják, mert sokkal könnyebb irigykedni.
2012. aug. 28. 11:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Akik irigykednek, azok tudnak a betegségedről is? Ha igen, megkérdezném tőlük, hogy azzal együtt is irigyek-e arra, hogy kisebb nyereményeid vannak, vagy jól tanulsz. Mert ha ígyis irigykednek, akkor nem értem, hogy miért. Nem lehet, hogy félre értesz valamit?
2012. aug. 28. 12:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne barátkozz olyanokkal, akik úgy érzed hogy irigyek rád. Rám is irigykednek, de úgyanúgy ahogy te, én is ilyen kor arra gondolok, hogy bárcsak megadná a jóisten a lehetőséget, hogy minden gazdagságot és betegséget rájuk ruházzak. Én jól járnék, az biztos :) Ők meg amilyen ostobák, csak szívjanak.

Szóval én arra jutottam, hogy csak olyanokkal barátkozom, akik őszintén szeretnek, és nem irigyek. Vannak ilyen barátaim. Akik meg nem ilyenek, azokkal csak ismerősi kapcsolatban vagyok, és nem nyitok feléjük.

2012. aug. 28. 12:09
 10/13 A kérdező kommentje:
tudnak a betegségeimről,ennek ellenére ez van
2012. aug. 28. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!