Tényleg irigylésre méltó vagyok? Miért irigykednek rám sokan?
általában ilyen nyereményjátékokban szerencsém van,suliban jók a jegyeim,amit eltervezek,azt idővel megvalósítom
Van sok árnyoldala is az életemnek:szívbeteg vagyok,trombofíliám van,hátgerincproblémám van,nem jó az anyagi helyzetem.Mi ezen olyan irigylésre méltó?
nem látják, hogy az élet egyik oldalon ad, másik oldalon elvesz, a jóra irigykednek csak...
A másik meg, hogy az nyer sokat, aki sokat játszik, az kap jó jegyeket, aki sokat tanul és aki tesz a céljaiért, az megvalósítja. Lehet, keveset panaszkodsz???
"...A szomszéd kertje mindig zöldebb..."
Sokan így vannak vele, ok nélkül is irigykednek...
Ne barátkozz olyanokkal, akik úgy érzed hogy irigyek rád. Rám is irigykednek, de úgyanúgy ahogy te, én is ilyen kor arra gondolok, hogy bárcsak megadná a jóisten a lehetőséget, hogy minden gazdagságot és betegséget rájuk ruházzak. Én jól járnék, az biztos :) Ők meg amilyen ostobák, csak szívjanak.
Szóval én arra jutottam, hogy csak olyanokkal barátkozom, akik őszintén szeretnek, és nem irigyek. Vannak ilyen barátaim. Akik meg nem ilyenek, azokkal csak ismerősi kapcsolatban vagyok, és nem nyitok feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!