Mi a véleményetek arról hogy egy 12 éves gyerek kilyukasztja magának a fülcimpáját?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 18:30
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy csinált egy értelmetlen dolgot, ami drága és hülyén néz ki.
2/9 anonim válasza:
Mármint otthon, tűvel? Nem komplett, bocs.
De kell legyen oka! Könyörgött tán érte, de nem engedték meg?
3/9 anonim válasza:
Kamaszodik vagy már az a mai gyerekeknél a fene se tudja :)) Nem nagy dolog amíg csak ezt csinálja nincs nagy gond lázad kicsit majd elmúlik:))
4/9 anonim válasza:
olcsóbban megúszta, mint ha kilövette volna :P
5/9 anonim válasza:
Én is ezt csináltam 15 évesen, most 24 éves érett nő lett belőlem, nincsen különösebb defektem, szóval nem hiszem hogy ez önmagában (!) nagy probléma lenne.
6/9 anonim válasza:
Mondok sokkal durvábbat: 12 éves kiscsaj orrpc-t csinált házilag magának. Bár azért szakember nélkül... nem ajánlanám senkinek.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen saját magának szúrta ki a fülét állítólag a fülbevalójának a segítségével (mondjuk én ezt nem hiszem) de elfelejtette lefertőtleníteni és most begyulladt neki a füle.Egyébként kérte a nevelő anyukáját hogy legyen még + lyuk a fülén csak ő pedig azt mondta hogy elég 2 is neki otthon még ennyi sem volt.Most meg már nem hajlandó fülbevalót tenni a fülébe egyáltalán.
2012. nov. 15. 18:59
8/9 anonim válasza:
12 évesen még gyerek, nem a piercinggel kéne törődnie, hanem azzal, hogy élvezze a gyerekkort. Utálom az ilyet.
Ha meg begyulladt, nem tudok neki mást mondani, de meg is érdemelte.
9/9 anonim válasza:
Kapna tőlem egy fülest, az biztos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!