cinizmussal.az mindent legyoz,csak tudni kell hasznàlni.
2012. nov. 14. 14:37
2/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy akkor arra is képes,hogy megverjen.
2012. nov. 14. 14:39
3/6 timike26 válasza:
nem tudom kirol van szo,de nem lenne egyszerubb nem vele lenni?
gondolkodj egy kicsit,mièrt ilyen?
azèrt mert gyenge,ès ezzel a viselkedèssel vèdi magàt.mint ahogy az is hogy ha nem engedelmeskedsz akkor megver.
erosnek kell legyèl,nem hagyni magad,csak igy èrheted el hogy egyenrangunak tartson.
2012. nov. 14. 14:59
4/6 A kérdező kommentje:
Több ilyen ember is van,sokan 40 év körüliek és ezek tényleg ilyen állatok,már fizikai veszélyben érzem magam mellettük.Sokkal megszakítottam a kapcsolatot,ezek pl régi barátaim szülei voltak.De az a baj,hogy az apám is ilyen és vele tényleg nem lehet mit kezdeni,folyton kerülöm a társaságát,amikor csak lehet.Együtt lakok vele,de van olyan,hogy szinte hetekig nem látjuk egymást,mert amikor ő hazajön,én elmegyek és csak későn jövök haza pl.Igazad van abban,hogy gyengék és ezt az erőszakkal kompenzálják,de mit lehetne vele kezdeni,ha még egy ideig együtt kell vele élnem?
2012. nov. 14. 15:07
5/6 A kérdező kommentje:
Korombeliektől nem tartok ennyire,de aki fizikailag erősebb nálam,attól már igen,mert én nem tudnám megverni.Amúgy csak gyerekkoromban vert,de az is elég volt.
2012. nov. 14. 15:08
6/6 timike26 válasza:
anyàm is ès apàm is ilyen volt.sza@à vertek gyerekkoromban.
mit lehet tenni?ne add meg a lehetosèget hogy irànyitson,ha mègis megtalàl,adj neki igazat,de semleges hangnemben,esetleg ha van rà lehetosèg sakk matt helyzetbe hozni.ha leirnàd pàr mondatban milyen szitu az ami a legjobban bànt,esetleg tudnèk otleteket adni.viszont a "zsarnokoskodo ember"elèg tàg fogalom.
persze a legjobb megoldàs,elkoltozni.de azèrt keressunk megoldàst a mostani helyzetre.ha nem akarsz konkrètan ide irni,irj privit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!