Amanda Toddal van tele minden. De kérdezem én, ha valaki hibázik és bánja miért halmoz még több hibát, hibára?
Egyik képre rá is van írva asszem, név szerint, hogy Amanda Todd. Meg a vidiben is beszámolt róla, hogy ezután 15 évesen lefeküdt egy nős emberrel. (lényegtelen, hogy barátnő, feleség, mennyasszony, lényeg, hogy tudott róla..) Nem érdemelte meg amit kapott, de miért 'sajnálja' annyira mindenki, mikor saját maga volt a hibás? Én is sajnálom, de a mértékeket nézve, jócskán hibázott.
:(. Így van utolsó.
Édesapám öngyilkos lett, elsőre sikerült neki, nem lehetett megmenteni, tényleg megakart halni, nem próbálkozott, hogy figyeljenek rá, hanem depressziós volt, amit igen jól titkolt,vagy csak hirtelen felindulásból, ez titok marad örökre, hogy miért tette.
DE viszont, nekem sokkal nagyobb megnyugvást jelent arra gondolni, hogy Neki jobb lett . Ő akarta így. Ha esetleg gyilkolás áldozata lett volna, vagy betegségben halt volna meg, akkor az jobban fájt volna.
Pont azért, mert tudom, hogy élni szeretett volna. Fájt volna,hogy el kellett mennie, de élt volna még.
Így nyugodt vagyok, nyugodt mert jobb neki:)!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!