Amanda Toddal van tele minden. De kérdezem én, ha valaki hibázik és bánja miért halmoz még több hibát, hibára?
Egyik képre rá is van írva asszem, név szerint, hogy Amanda Todd. Meg a vidiben is beszámolt róla, hogy ezután 15 évesen lefeküdt egy nős emberrel. (lényegtelen, hogy barátnő, feleség, mennyasszony, lényeg, hogy tudott róla..) Nem érdemelte meg amit kapott, de miért 'sajnálja' annyira mindenki, mikor saját maga volt a hibás? Én is sajnálom, de a mértékeket nézve, jócskán hibázott.
ma 21:41
Googleba én is találtam egy olyat, azt hittem tényleg nem ő van rajt:DDe akkor de.
'hanem szándékos GONOSZSÁG!'
..és egy végtelenül gonosz világban élünk...
:/:|
azert sajnalja mindenki mert tragikus vege lett egy fiatal eletnek es mert szinte mindenki bele tudja elni magat hiszen mindenki hibazott mar, es szerintem eleg sokakat szekaltak az iskolaban/munkahelyen tobb-kevesebb ideig.
egyebkent szerintem is a lany volt nagy mertekben a hibas, nem kellett volna ANNYI hibat egymasra halmozni es ezek miatt tulzas volt az ongyilkossag is. bar valoszinuleg alapbol is voltak psziches problemai, szivesen megneznem a csaladot amiben nevelkedett, gyanitom hogy nem mintacsaladrol van szo.
Első körben az jutott eszembe a film végén, hogy: De a mi a p*csáért nem lett magántanuló?
Hát ha bárhova ment, és bántották, százezerszer váltott iskolát, de megalázták, bántották mindenhol, akkor miért nem döntöttek a szülők úgy, hogy jobb lesz neki otthon?.! Vagy a lánynak? Ilyen környezetben amibe volt a csajszi, be sem mentem volna suliba, ki is rúghattak volna az sem érdekelt volna.
A lány hibázott, de ezzel nem ártott senkinek, csak magának.
A zaklatói halálba kergettek egy embert, hát, nagyon is "ártottak" másnak.
Nem lehet a kettőt összehasonlítani.
Köszönöm utolsó előtti.
Facen elterjedt, aztán terjedt neten, és a világ háló minden 2-3. pletykája ez volt,azóta lecsitult.
Sajnálom szegény kis hülyét, de igazából én sem tudok rá úgy tekinteni, mint aki áldozat volt. Már kicsi korom óta tudom, hogy a tetteimért felelősséget kell vállalni. A szüleim ezt belém sulykolták.
Valamint ezek a folytonos öngyilkossági kísérletek...gyerekes. Keresztapám azt mondta, hogy aki meg akar halni, annak sikerülni is fog az öngyilkosság. Ez a szegény kislány csak elkeseredetten próbálkozott, hogy valaki végre figyeljen rá.
Sajnálom, de sokkal jobban sajnálom azokat az embereket, akik nagyobb áldozatot hoztak annak érdekében, hogy élhessenek...és mégis el kellett menniük. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!