Mit javasoltok? Verekedés!
Figyelt kérdés
Ma suli után mentem haza vidáman és jött szembe egy cigány gyerek ismertem nagyjából néha köszön néha nem ,ma az anyával volt és kicsit elmosolyodtam hogy megint te erre váratlanul hirtelen nekem jött. Nem tudtam mit tegyek az anya próbálta lefogni egyet be is vágott de nem fájt meg se éreztem szinte, leblokkoltam csak lefogtam és mondtam neki hogy normális vagy? ráadásul a rendőrség előtt? Aztán elment és mondta hogy még elkaplak. Ez az a fajta cigány aki ha megver egész életed végéig cseszegetni fog? tanács hogy ha verekedek vele mindenféle képen én nyerjek?2012. nov. 12. 15:38
1/8 anonim válasza:
Ne kezdj vele! Ott lapulhat a kés a zsebében, és használni sem gyáva. Ráadásul ha támadnak, soha nem egyedül.
Az ilyenekkel még szemkontaktust sem szabad felvenni, s ha kiszúrod messziről, akkor másfelé venni az irányt. Bosszúállók, kekeckedők, nem korrekt módon nyilvánulnak a dolgokhoz. Ha helybenhagynád, nem azt venné le, hogy erősebb vagy, hanem az alattomos revánson törné a fejét. És könnyen lehet, hogy önbíráskodásért te szívnád meg.
2/8 A kérdező kommentje:
a többit leszarom csak muszáj megvernem valahogy, mert ha ő ver meg mert azt mondta hogy elfog kapni akkor meg megyek csajommal az utcán jól leéget esetleg pofont ad leránt pénzel
2012. nov. 12. 18:27
3/8 anonim válasza:
Szerintem is kerülni kellene az atrocitást.Az ilyenfajta "emberek" alkalmatlanok a konfliktuskezelésére.És vannak annyira gerinctelen férgek akik nem ismerik az 1embernek 1 a párja felállást.Mi egy alkalommal lekloffoltunk 4 majmot,aztán 2-3!!! percen belül 30-an lettek.Szóval az én példámból kiindulva jól gondold meg! Mindenesetre kezdjél el gyúrni!
4/8 anonim válasza:
Ha a csajod rendes, akkor ő fogja mondani, hogy hagyd a fenébe, nem éri meg, hogy a baleseti ügyeleten stoppoljanak össze. Ezekkel nem lehet fair módon viselkedni, csak kikerülni őket.Az biztos, hogy készek harmincan menni egy emberre.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem értitek :( Egyszer biztos hogy össze futok vele és mondta hogy elfog kapni azt meg nem akarom hogy meg verjen. Minden esetre kitaláltam hogy kulcsot szoritok az ujjaim kzé és ugy fogom ütni!
2012. nov. 13. 16:10
6/8 anonim válasza:
Ha élesben találkoztok, akkor nem tehetsz mást: véded
magad.Továbbra is azt mondom, én nem kezdeményezném a verést, csak ha támad, kiállnék magamért. Egy súlycsoportban vagytok? Bátor vagy és van praxisod verekedésben?
Ha sikerül eltángálni, ajánlom, hogy nézz a hátad mögé!
7/8 A kérdező kommentje:
182cm vagyok kB ő egy félfejjel magasabb és vékony én meg közép testalkat, amúgy nem vagyok verekedős típus utoljára 1éve verekedtem de nem félek egyáltalán tőle.
2012. nov. 14. 15:01
8/8 anonim válasza:
én azt mondom hogy fektesd vérbe!ne hajolj le mert akkor leüt!az orrodra és a töködre vigyázz!védd a fejed és állj egy kicsit oldalasan!dühítsd fel magad gondolj valami nagyon rosszra.vegyél lassú mély levegőt.adj ki hangod pl.sss amikor ütsz ezzel megfélemlíted.te kezd el a bunyót!ha jön ne hagy hogy ő üssön először,meg mond azt magadba hogy ez engem megütött/megrugott lehet hogy legközelebb erősebbet ad és üsd vágd szét.legyenek haverjaid akik kiálnak érted mert a cigányok hozzák az egész családott legyél kemény!sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!