A cigánylányok miért olyan verekedősek? Lányok, vertek már meg benneteket?
"Utánam jött, és elkezdte kitépni a kezemből a pórázt, hogy azonnal adjam neki oda a kutyát. "
Ezért kell kutyát tartani, és nem mindenféle töltöttzoknikat.
Nálam semmi esélye nem volt, még beszólni sem, igaz nekem németjuhászom volt.
"töltöttzokni"..:D én eddig a szobacirkáló és a kispatkány megnevezést használtam, de ez jobb.
a kérdésre válaszolva: eddig a nővéremen kívül egy lány sem próbált megverni (fiúk sem). a nővéremet meg olyan 6 éves korom óta simán legyőzöm, úgyhogy már nem nagyon próbálkozik. nem szoktak belémkötni az utcán, a parkban, a buszmegállóban -mert 180cm magas vagyok és rendszeresen sportolok, ami látszik is rajtam, és amúgy sem vagyok hajlandó leállni velül vitatkozni vagy akármi. kb egy hónapja, egy nem éppen kiegyensúlyozott és zökkenőmentes napom megkoronázásaképp egy idegen (igen, egy idegen cigánygyerek) belemarkolt a fenekembe - na őt viszont elküldtem a jó édesanyjába. lehet, hogy nem volt a legokosabb dolog, de az illető úgy meglepődött, hogy inkább menekülőre fogta. megjegyzem egy forgalmas utcán történt a dolog, fényes nappal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!