Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigánylányok miért olyan...

A cigánylányok miért olyan verekedősek? Lányok, vertek már meg benneteket?

Figyelt kérdés
A suliban rendszeresen verekednek egymással, de legtöbbször magyar csajokkal és szinte mindig ők győznek...

2012. szept. 30. 10:07
1 2
 1/15 Gysmo válasza:
100%
Mert primitívek.
2012. szept. 30. 10:20
 2/15 anonim ***** válasza:
Az öcsém többször is megvert.. Szerencsére mióta már akkora, hogy ő az erősebb nem tesz ilyet..
2012. szept. 30. 10:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki az eszével nem tud győzni, megpróbál izomból...
2012. szept. 30. 10:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Kösz 3-as és 4-es, valóban elég primkók tudnak lenni néha. :/ És tényleg az erejükkel akarnak érvényesülni ez is igaz sokszor..
2012. szept. 30. 10:32
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Szanalmas, es szegyellni valo, hogy ilyenek, es nem tudnak normal ember modjara viselkedni. En sajnalom oket.
2012. szept. 30. 10:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer kutyát sétáltattam, és elmentem egy pad előtt, ahol vagy 7-8 kedves tesvír ült, fiúk lányok vegyesen. Az átlagéletkor lehetett vagy 15 év. Az egyik fiú bedobta azt a szokásos szöveget, hogy "De szíp kiskutya. De a gázdája még szebb." No ennyi elég volt az egyik kiscsajnak. Utánam jött, és elkezdte kitépni a kezemből a pórázt, hogy azonnal adjam neki oda a kutyát. Meg kiabált velem. Én persze erősen szorítottam a pórázt, hogy nehogy már, meg mit képzel. Aztán felém rúgott, de el tudtam hátrálni, úgyhogy csak súrolt. Ekkor már nem tűrtem tovább, mondom hívom a rendőröket. Úgy szétrebbentek, mintha az életben nem jártak volna ott. :)
2012. szept. 30. 10:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, elég durva sztori, de szerencséd volt, hogy nem hagytad magad. :)
2012. szept. 30. 11:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Utánam jött, és elkezdte kitépni a kezemből a pórázt, hogy azonnal adjam neki oda a kutyát. "

Ezért kell kutyát tartani, és nem mindenféle töltöttzoknikat.

Nálam semmi esélye nem volt, még beszólni sem, igaz nekem németjuhászom volt.

2012. szept. 30. 12:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"töltöttzokni"..:D én eddig a szobacirkáló és a kispatkány megnevezést használtam, de ez jobb.

a kérdésre válaszolva: eddig a nővéremen kívül egy lány sem próbált megverni (fiúk sem). a nővéremet meg olyan 6 éves korom óta simán legyőzöm, úgyhogy már nem nagyon próbálkozik. nem szoktak belémkötni az utcán, a parkban, a buszmegállóban -mert 180cm magas vagyok és rendszeresen sportolok, ami látszik is rajtam, és amúgy sem vagyok hajlandó leállni velül vitatkozni vagy akármi. kb egy hónapja, egy nem éppen kiegyensúlyozott és zökkenőmentes napom megkoronázásaképp egy idegen (igen, egy idegen cigánygyerek) belemarkolt a fenekembe - na őt viszont elküldtem a jó édesanyjába. lehet, hogy nem volt a legokosabb dolog, de az illető úgy meglepődött, hogy inkább menekülőre fogta. megjegyzem egy forgalmas utcán történt a dolog, fényes nappal..

2012. szept. 30. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
egyszeruen igy szocializalodtak,ezt latjak othol es az o koreikben ez az elfogadott.
2012. szept. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!