Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mai lányok miért olyan...

A mai lányok miért olyan agresszívek és verekedösek? Ki látott már, vagy vett részt verekedésben?

Figyelt kérdés
Rengeteg balhé van mostanság iskolákban és bulikban is, egyre kegyetlenebbek a lányok is. Már nem csak hajat tépnek, hanem ököllel mennek 1másra. Főként cigánylányokat láttam igy verekedni, de a magyar csajokat sem kell félteni. Tisztelet a kivételnek!
2010. febr. 9. 08:39
 1/9 anonim ***** válasza:

háát cigányok eltanulják a sok-sok testvérüktől:D meg mit ne mondjak ők szeretnek kötekedni:S

amugy meg én nem láttam ilyet:D lehet hogy bedurvultak a dolgok:D én nem szoktam verekedni bulikban:D

iskolákba meg...sok kis köcsög csaj mert azt hiszik ők a valakik és a gyengébbet lehet bántani...:S

2010. febr. 9. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, a többiek miért, de tegnap ültem a buszon, olvastam egy könyvet, és mentem dolgozni (huszonéves nő vagyok), délutáni munkarendben dolgozom, és fél óra az utazás, így akkor indulok, amikor az iskolákban vége a tanításnak. Az egyik megállónál felszállt egy csapat középiskolás kölyök (srácok), és elkezdtek lökdösődni, püfölni egymást poénból, meg hóval dobálni, a fejemet csapkodta a táskájuk, én is havas lettem, mögém leült az egyik, odaütött a fejemhez, hát nem tudom, de nekem is kedvem lett volna szétverni a bandájukat.
2010. febr. 9. 08:55
 3/9 anonim válasza:
22 éves nő vagyok,pultos.volt már hogy én ütöttem meg valakit,aki szemtelen volt és nem tudtam kitenni a kocsmából,de alapvetően Én nem vagyok verekedős.velem szemben van viszont olyan nő a faluban aki előszeretettel verekszik-kötekszik nővel férfival és igen durván.én nem vagyok kistermetű nő,elég testes vagyok,és nem igazán szoktam megijedni,de Ő még engem is simán berakott a sarokba amikor épp elborult az agya.Ez egy betegség,és nem igaz hogy csak most menő a gyerekeknél,kérdezz meg olyan idősebb nőket akik anno régen mondjuk pultosok,kocsmárosok vagy hasonló "veszélyes" munkakörben dolgozók voltak.általában vagy az alkoholista,vagy a már nem alkoholista,vagy depressziós nők válnak agresszívá ami egy idő után elviselhetetlenné válik mindenki számára.
2010. febr. 9. 09:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem agresszívebbek, mint régen, csak a múlt mindig szebbnek tűnik.
2010. febr. 9. 10:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Biztos régen is verekedtek a lányok, de mások szerint is inkább a hajtépés ment, mostanában, a fiús ökölharc a menő a csajok között. Ezt én is tapasztalom, néhány lány jobban verexik, mint sok fiu. :)
2010. febr. 10. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Én tini koromban nem voltam az a finom kis úrihölgy, az biztos :) De szó mi szó, sosem én kezdtem. Csak kicsit nagy volt a pofám :) Illetve hajlamos voltam elfeledkezni róla, hogy tulajdonképpen lány vagyok. Ez így hülyén hangzik, de tényleg így van. Volt egy eset, amikor buliból mentünk hazafelé, kb. 5-en lányok és két igen részeg fiatalember elkezdett nekünk beszólogatni, hogy hogy nézünk ki, meg hogy undorítóak vagyunk (szerintem normálisan néztünk ki, nem is csináltunk semmit, csak mentünk és beszélgettünk, még csak nem is hangosan). Szó szót követett, természetesen mi is visszaszóltunk, amikor az egyik fickó megfenyegette a barátnőmet, hogy ha nem fogja be a pofáját, akkor kitépi a haját. Na nekem itt kattant el az agyam, és elkezdtem vele ordítani, hogy "ne lányokkal emberkedjél, ha valami bajod van, gyere ide hozzám, aztán nekem ugrálj", na persze jött is, meg akart ütni, csak nem volt elég gyors, akkor már mind az öten a két hapsit csépeltük. Vesztünkre pont arra jött két rendőr, ők szedtek szét minket, a két csávó persze elfutott, de a rendőröket ez nem izgatta, ők minket akartak bevinni. Két öreg néni védett meg minket, ők mondták, hogy "nem a kislányok kezdték, ne bántsák őket". Na aztán végül el is lettünk engedve, nem vittek minket sehová.

Szóval nekem ilyen jellegű balhéjaim voltak csak, de rám sosem volt jellemző, hogy én kezdem, meg hogy én kinézek valakit, és elkezdem csesztetni. Sőt általában én voltam az, akit kinéztek maguknak ilyen debella csajok, hogy na majd engem jól elpáholnak, csak éppen rossz helyen kopogtattak nálam, mert hiába voltam mindig kicsi és vékony, bizony elég nagyot tudok ütni.

Azzal szerintem nincs baj, hogy egy lány meg tudja magát védeni, csak egy verekedés hevében már nehéz eldönteni, hogy ki kezdte, és ki az, aki védekezik. Mert azért ha engem valaki megüt, én is azon vagyok, hogy kamatostul visszaadjam. A gond inkább azzal van, hogy egyesek ezt már szinte szórakozásnak tekintik, illetve minden konfliktust ezzel próbálnak megoldani.

2010. febr. 11. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen dumák, hogy lányoknak nem áll jól a verekedés, csak annyit tudok mondani, hogy a fiúknak se, vagyis pontosan ugyanúgy, mint a lányoknak. Mit gondoltok pl. Xena-ról vagy a Kill Bill-ről?
2010. febr. 11. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:

10:31-es válaszadónak

És ha "kicsi vagy és vékony" hogy tudsz mégis nagyot ütni? Jársz edzeni, kondizol? Harcművészetes, küzdősportos előzmény? Vagy csak próbálsz mondjuk gyorsan találatot bevinni egy érzékeny helyre? Tehát a gyorsaság, pontosság a fegyvered, vagy azért az erő is? Mert ha külön nem edzel, akkor szerintem a nagy "debella" csajoknak csak több erejük van, méreti fölényükből adódóan is. Bár kérdés, hogy Te mekkora vagy és mekkora a debella?

2011. nov. 24. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Még a kilencvenes években történt az eset. Gyakorlaton voltam egy szupermarketben / kereskedelmi suliba jártam /. Az egyik diáklány akarva-akaratlanul elárulta néhány iskolatársnőjét amikor utánuk érdeklődött az oktatónk, hogy merre járnak, mikor munkába kéne állni. Meg is kapta a lány a magáét: a társai először megfenyegették, majd hazafelé a busz hátuljában nekiestek és összeverték. Nagyon csúnyán. Mondanom se kell, senki sem állt mellé az utasok között. Ezt a történetet mesélték nekem, mikor ott dolgoztam, látásból ismertem a lányokat.
2011. dec. 31. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!