A mai csajok miért olyan agresszívek és verekedősek? Ki látott már, vagy vett részt verekedésben?
Figyelt kérdés
Mért történt,és hogy végződött?2010. márc. 31. 21:20
2/13 anonim válasza:
engem múltkor úgy levert pvpben egy csaj paladin,hogy csak néztem
3/13 anonim válasza:
A szomszéd suliban volt már csajbunyó. Rendőrség, és kirúgás lett belőle :D
4/13 A kérdező kommentje:
Kicsit konkrétabb és bővebb válaszokat kérnék ha lehet.
2010. márc. 31. 21:25
5/13 anonim válasza:
Girl pvp az veszélyes, az aztán nagy bunyó...csak egymás haját tépik meg karmolnak esetleg, az hol bunyó?
Majd ha olyat látsz hogy ököllel ütik egymást meg rúgják akkor szólj.
6/13 anonim válasza:
tudod ha valakinek kiadom a az accom jelszavát és a nevet akkor belépnek rá és elcsórják a paladinomat aminek már csak 1% kell a lvl100hoz..
7/13 anonim válasza:
Én nem értek egyet a kérdéssel, nálunk nem verekenek a lányok. Mondjuk, komolyan még a fiúk se, max viccből próbljákbdobni a Tónit a kukába, és ilyenek... XD
9/13 anonim válasza:
Én is észrevetten, hogy a lányok mostanában egyre agresszívabbak. (sajnos én is) De az okát nem tudom. :/
10/13 anonim válasza:
Én még a pónit sem mertem megütni ;___________;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!