A cigánylányok miért olyan verekedősek? Lányok, vertek már meg benneteket?
Figyelt kérdés
A suliban rendszeresen verekednek egymással, de legtöbbször magyar csajokkal és szinte mindig ők győznek...2012. szept. 30. 10:07
11/15 anonim válasza:
Engem már vertek meg anno cigányok.Szerintem azért ilyenek,mert egy teljesen más kultúra,mint mi vagyunk,mások a normák,minden más,SOHA nem fognak tudni beilleszkedni ide,hiába erőltetik ennyire pozitív diszkriminációval.Azzal is inkább ártanak,mint használnak.Pl nálunk anno általánosban úgy próbáltak segíteni a cigányoknak,hogy beépítették őket(egyébként gyépés suliba járt a nagy részük) a rendes általános iskolákba,vagyis közénk.Úgy tönkrement az iskola,mint a huzat.Pedig a szándék az volt,hogy a jól tanuló gyerekek felhúzzák a gyengébbeket.Úgyhogy halott ügy.Nem véletlenül tiltják ki őket mindenhonnan.Nem ide valók és kész.És nem vagyok rasszista.
12/15 rostas martin válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=-fkTHJ8vlaY
Van a verekedeshez genetikank mi 10 evesen ugy nezunk ki mint a 12 evesek.Nalunk egy 12 eves csajnak akkora csocse van mint egy 16 18 evesnek.nagyobb izmaink vannak pl azert vagyunk jok boxban
13/15 anonim válasza:
Rostás Martinka!
Az, hogy valaki fizikailag erősebb a másiknál, nem jogosítja fel, hogy agresszívabb is legyen.
14/15 anonim válasza:
Minden ember(roma,magyar,stb...),ugyan az!Csak annyi a különbség,hogy az egyikben több,s másikban kevesebb az ilyen tipusú emberek.Találkoztam már verekedös magyarral es romával is.És szerintem ilyen embereket találni bármelyik nemzetiségben.Itt a lényeg csak az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!