Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek?

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

Nem segítenek másokon, kiröhögik a másikat, kötekednek.

Azért lennék rá kíváncsi mert pl.:

Tegnap mentem az utcán amikor egy lány jött velem szembe és szószerint rámnyomult, majd hirtelen elszaladt és jött három nagy debella srác.A csaj jókat röhögött a 3 srácbol meg az egyik nekemjött és elkezdi:

-te mér' kezdesz ki az én csajommal

-én nemkezdtem ki vele ő nyomult rám

-aha persze és én elis higgyem?

-igen.

Erre nekemugrottak mindhárman..alig tudtam védekezni meg támadni egyszerre.Annyi volt a szerencsém hogy 7éve karatézok, és így tudtam pár trükköt ami segíthet, meg még az hogy a haverom pont akkor ért oda.Ő egyből ledobta táskát és jött segiteni majd nagynehezen "elintéztük" őket, és elszaladtak

Persze ezt csak lazán 30ember látta kb, de b@sztak odajönni segiteni.Idősebbek csak néztek fiatalok meg kiabálták h adj neki verd szét stb..a csaj persze rögötn elhúzta a csíkot..

Azért az már szerintem tényleg kicsit durva hogy kb. 30emberből egyse tudott odajönni segiteni csak a haverom..

2012. okt. 17. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem voltak ezek a srácok véletlenül kicsit barnabőrűek?
2012. okt. 17. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Hallod még azt se ítélném el ha a csaj után mész és jól beversz neki egyet. Ha cigók voltak, nem csodálom h senki se akart belekeveredni, bocs, de én se segítettem volna. Ez hol volt pontosan?, mert ha arra járok akkor résen leszek.
2012. okt. 17. 17:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát cigók voltak de olyan korcs féleségek.Tehát kvülről olyan mint egy normális ember de belülről..

Amugy szabolcs megyébe volt egy kis faluba, Nyíregyháza közelében

2012. okt. 17. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy?
2012. okt. 17. 18:07
 5/9 A kérdező kommentje:
17
2012. okt. 17. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert félnek a cigánytól. Ha meglátnak egy cigányt fülét-farkát behuzza mindenki, hiszen a jogrendszer őket védi. Sajnos ez van!
2012. okt. 17. 18:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok félős.Nekemjöhetnek de hagyni nemfogom magam
2012. okt. 17. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Ne is haragudj, de egy idegen kedvéért én nem veretném meg magam. De ha egy 1,90 magas, kigyúrt pasas lennék 2-3 ugyanilyen haverral, akkor nem csak néztem volna.
2012. okt. 17. 19:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát az itteniektől nemnagyon kell félni.Szájkaratéba feketeövesek, mert azthiszik h attól hogy az ember vékony meg nem feltétlen kigyúrt simán elbírnak vele ,aztán amikor majd monoklival futnak el csak néznek ki magukbol.

Egyébként nekem fogalmam sem volt hogy most nekemfognak ugrani mert a csajuk rámnyomult.

2012. okt. 17. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!