Miért ilyenek az emberek?
Nem segítenek másokon, kiröhögik a másikat, kötekednek.
Azért lennék rá kíváncsi mert pl.:
Tegnap mentem az utcán amikor egy lány jött velem szembe és szószerint rámnyomult, majd hirtelen elszaladt és jött három nagy debella srác.A csaj jókat röhögött a 3 srácbol meg az egyik nekemjött és elkezdi:
-te mér' kezdesz ki az én csajommal
-én nemkezdtem ki vele ő nyomult rám
-aha persze és én elis higgyem?
-igen.
Erre nekemugrottak mindhárman..alig tudtam védekezni meg támadni egyszerre.Annyi volt a szerencsém hogy 7éve karatézok, és így tudtam pár trükköt ami segíthet, meg még az hogy a haverom pont akkor ért oda.Ő egyből ledobta táskát és jött segiteni majd nagynehezen "elintéztük" őket, és elszaladtak
Persze ezt csak lazán 30ember látta kb, de b@sztak odajönni segiteni.Idősebbek csak néztek fiatalok meg kiabálták h adj neki verd szét stb..a csaj persze rögötn elhúzta a csíkot..
Azért az már szerintem tényleg kicsit durva hogy kb. 30emberből egyse tudott odajönni segiteni csak a haverom..
Hát cigók voltak de olyan korcs féleségek.Tehát kvülről olyan mint egy normális ember de belülről..
Amugy szabolcs megyébe volt egy kis faluba, Nyíregyháza közelében
Hát az itteniektől nemnagyon kell félni.Szájkaratéba feketeövesek, mert azthiszik h attól hogy az ember vékony meg nem feltétlen kigyúrt simán elbírnak vele ,aztán amikor majd monoklival futnak el csak néznek ki magukbol.
Egyébként nekem fogalmam sem volt hogy most nekemfognak ugrani mert a csajuk rámnyomult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!