17 éves lány vagyok. Álltalánosban is mindennapos volt a terrorizálás, de ami itt van már 3 éve a középsuliban az már elviselhetetlen. Nemtom, hogy mi lehet velem a bajuk. Állandóan röhögnek rajtam a semmiért. Az öltözködésem és a frizurám miatt kaptam beszólásokat és folyton azon röhögnek. Pedig így öltözködök mindig és amikor az utcán sétálok sokszor mondják, hogy szép és nagyon csinos vagyok. Ha jó jegyet kapok akkor elkezdenek velem hörögetni, hogy mi az hogy én jót kaptam, ha meg szar jegyet kaptam akkor meg idióta vagyok. Nem merek dívatosan öltözködni, pedig nagyon sok szép ruhám van. Otthon próbálgatom őket, hogy milyen jól állnak rajtam. Azért belémkötnek, hogy mivel nagyon gyengék a körmeim műkörmöm van. Pedig az egész lány seregnek az van. A fiúk valamelyiknek semmi baja nincs velem valameylik meg utál. DE azt nem értem az osztáylben van nálam ezerszer rondább lány is és mégis őket istenítik. Tehetősek is vagyunk, nincs okuk a ruháimat szekálni. Mi lehet velem a bajuk?
2012. okt. 16. 18:32
1/9 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam, hogy nem merek nagyon beszélni sem mert elkezdenek velem kiabálni. Ha pedig megvédem magam és visszabeszélek akkor meg kiröhögnek és én érzem magam szarul. Felelés előttük meg egy borzalom. Ha valamit nemtudok akkor megy a szokásos szövegük, hoyg nemnormális, ha meg valamelyik cimborájuk nemtudja akkor neki meg segítenek. Tiszta természetes dolog ha valamit nemtud az az ember én nekem meg soha.
2012. okt. 16. 18:35
2/9 anonim válasza:
Azt írod, hogy az öltözködésed és a frizurád miatt szólnak be, de arról nem írtál semmit, hogyan is öltözködsz, és milyen a hajad.
2012. okt. 16. 18:44
3/9 anonim válasza:
Nem fognak változni, ne velük barátkozz! Szerezz barátokat sulin kívül.
Ha továbbtanulsz, ott jobb lesz. Ott már nem ilyen idióták az emberek, vagy a birkábbak be sem kerülnek oda. Onnantól jobb lesz, addig bírd ki!
2012. okt. 16. 19:08
4/9 anonim válasza:
Nézd, ha jól sejtem, egy éved van vissza. Most már egyszerűbb lenyelni a dolgot, és kijárni az iskolát, mint változtatni a dolgokon. Persze, azt is meglehetne oldani, de most már felesleges. Kitartást a következő évedhez, és ne foglalkozz az idiótákkal. Én sem foglalkozom azokkal, akik nem szimpatikusak nekem, vagy én nem nekik.
2012. okt. 16. 19:08
5/9 A kérdező kommentje:
Copfban hordom a hajam. Az öltözködésem hát tornacipő, farmernadrág, rövidujjú és bőrzseki. Mint minden lány úgy öltözködöm.
2012. okt. 16. 19:09
6/9 A kérdező kommentje:
Nem 1 évem van hanem még 2vagy 3. Mivel a szak ahova jelentkeztem 5 éves és ott lehet még maradni pluszban még egy szakmát is tanulni.
2012. okt. 16. 19:10
7/9 anonim válasza:
Helyedben iskolát váltanék, nem tudom, megtehetnéd-e.Én csak ezt tudnám javasolni.
Borzalmas ilyen szemét emberekkel együtt lenni, nekem sem voltak kifejezzetten leányálom az iskolai éveim.
Ha valakire rászállnak, akkor az a feje tetején ugrálhat, az se lesz jó. Sajnos, szinte minden osztályban van ilyen.
2012. okt. 16. 20:12
8/9 anonim válasza:
Az osztály egy mini társadalom. Az emberiség több ezer éve ilyen, a gyengeket, elesetteket kirekeszti. Gunyt űznek belőle, így próbálják saját hibájukat elfeldni és örül, hogy legalább nem őt szekaljak. Pár opció, amit alkalmazhatsz:
Új osztály.
Egy pasi a sulibol aki a fovezert rendbe teszi.
Tursz.
2012. okt. 16. 21:21
9/9 anonim válasza:
Az osztály egy mini társadalom. Az emberiség több ezer éve ilyen, a gyengeket, elesetteket kirekeszti. Gunyt űznek belőle, így próbálják saját hibájukat elfeldni és örül, hogy legalább nem őt szekaljak. Pár opció, amit alkalmazhatsz:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!