Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért elutasítóak velem az...

Miért elutasítóak velem az emberek? (utálnak? )

Figyelt kérdés

Ugyanúgy beszélek az emberekkel reagálok meg minden mint bárki más, mégis sokan lepattintanak. Lehet, hogy nyomi vagyok vagy valami?

Pl volt egy lány akivel a koleszban találkoztam, tök kedvesen elbeszélgettünk meg minden másnap meg azt nézem, hogy le vagyok nála törölve a facebookon és ezt így egyszerűen nem értem.

Én szeretem, ha sok emberrel vagyok jóban, de valahogy ezeket a szálakat előre elvágják valamiért.

Nem tudom, mi ennek az oka?

Teljesen jóarc, kedves voltam eddig mindenkivel aki ezt csinálta velem (főleg lányok)

Az is lehet, hogy túl erős a szexuális vonzerőm, és nem a barátzónában érzik magukat mellettem és a párjuk miatt csinálják ezt? De ez meg nekem esik nagyon rosszul, és összetör.....

Vagy mi?

Tapasztalt már valaki hasonlót?

2012. okt. 7. 20:02
 1/7 anonim válasza:
nem vagy tul :kedves:?mármint nem agy tul nyálas vagy ilyesmi?
2012. okt. 7. 20:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Ja igen, nem egy lány csinálta ezt. Legalább 5-en töröltek le az évfolyamból. Sokakon egyszerűen csak azt érzem, hogy próbálnak elkerülni, másokon meg valami sértődöttséget, pedig nem sértettem meg őket semmivel. És amúgy sem voltam nyomulós csak kedves.

Lehet, hogy fogyatékos vagyok, vagy őrült, vagy bármi és ezt látják rajtam és inkább kerülnek?

2012. okt. 7. 20:07
 3/7 A kérdező kommentje:

adryyyennn válasza:

Hát általában kedves vagyok, de nem hiszem, hogy ez nyálas lenne.

2012. okt. 7. 20:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem mintha az emberekkel lenne a baj itt kollektív magyarországon. Mindenki fél új kapcsolatokat teremteni, távolságtartóak az emberek minden téren.. retardáltak az iskolai társaságok, főleg egyetemen.
2012. okt. 7. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem mindenkivel van gond itt, Mo.-on. :D

Én pl. lány vagyok, és mégis szeretek kapcsolatokat kialakítani.

Lehet, hogy a lányok nem tudják elviselni, hogy mindenkivel kedves vagy, "flörtölsz", ezért féltékenyek lesznek és letörölnek.

2012. okt. 7. 20:18
 6/7 anonim válasza:
komolyan gondolod hogy erős a sz..vonzerőd?
2012. okt. 7. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló dolgokat vettem észre főleg lányoknál. Szerintem nem veled van a baj, hanem ezek a lányok túlságosan előre megítélik az embereket, és lehet hogy elsőre valamiért nem tettél jó benyomást rájuk (lehet h az ő eltorzult értékrendjüknek nem felelsz meg, pedig normális vagy). Azt is észre vettem, hogy ha túl "jófiú" az ember, az valahogy elriaszt sok lányt,(érthetetlen számomra, ez is sztem az értékrend torzulása miatt van, tükröt tartasz számukra, amit nem bírnak elviselni) pedig aki alapból olyan, az nem fog tudni megváltozni, meg szerintem nem is érdemes. Találni kell olyat, aki értékel és az nem fog lekoptatni.
2012. okt. 8. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!