Engem miért utálnak, unnak meg sorra az emberek, akikkel haverkodni próbálok?
Figyelt kérdés
Sok emberrel próbáltam már, élőben és interneten is. Van egy hobbim és azzal foglalkozó oldal, onnan vettem fel embereket, akikkel gondoltam majd jól elbeszélgetek a hobbinkról meg másról, de sorra passzol le engem mindegyik. Valamelyik már úgy alapból barátságtalan, valaki 1-2 beszélgetés után. Elég sokat írok rá arra aki rendes, de miért baj az hogy most írogatok arra akivel haverkodni akarok? Akik hajlandók egy ideig beszélni velem azok is inkább veszik zaklatásnak mint beszélgetésnek a dolgot.
Élőben is próbálkoztam haverkodni de nekik se vagyok jó, ők is csak adják a rövid, unott válaszokat és meg se akarják néha érteni amit mondok.
15/F
2012. jún. 21. 20:20
1/2 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy veled van a gond. Lehet, hogy túl sok vagy elsőre egy ismeretlen embernek. Nem tudják hova tenni ezt a nagyon nagy közvetlenséget. Egy barátság kialakulásának időt kell hagyni, a bizalom nagyon nehezen alakul ki két ember között, akármilyen lelkes is vagy, nem szabad ráakaszkodni az emberekre, mert azt terhesnek fogják fel. Szépen, lépésről lépésre lehet kapcsolatot építeni. Akármilyen szimpatikus is lennél, én sem venném jó néven, ha egy ismeretlen állandóan írogatna nekem, mert azt gondolnám, hogy marhára unatkozik. Nem kell lerohanni senkit, nem kell regényeket írni, mert lehet, hogy ami neked érdekes, az mást untat.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel.
Kicsit fogd vissza megad, az sosem árt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!