Miért lehet az hogy az emberek, ha próbálok velük beszélgetni, inkább veszik "zaklatásnak" mint haverkodásnak?
Itt beigazolódni látszik a sejtésem, miszerint a Földön nincsenek angyalok, csak érdekemberek. Egy haver leginkább érdekből lesz veled, kivéve az igazi barátokat.
Miféle érdek? Pl taníthatsz neki valamit, szórakoztatod, jót beszélgetsz vele (van közös témátok amit mindketten szerettek), meghallgatod a problémáit, segíthetsz neki, vagy akár csak tanulhatsz tőle. Nyilvánvaló, hogy senki se akar olyannal beszélgetni, aki unalmas, nem vicces, fárasztó, nem beszél értelmesen és még csak tanulni se tudunk tőle. Viszont ha van valaki, aki vicces, akkor keresik a társaságát.
Gondolkozz el ezeken. Lehet, hogy benned van a hiba és akkor annyi a dolgod, hogy változatosabbá teszed az életedet, a személyiségedet, hogy érdekesebb legyél. Vagy lehet, hogy te jól vagy így, csak olyan hülyék közé kerültél, akikkel nem találod a közös hangot. Pl engem érdekel a technológia, elméleti fizika, elektronika, vizuális effektek, lőfegyverek, alkoholos italok, drogozás, bulizás és szex. Az osztályomban 35ből kb 1-2 van, akikkel tudok valamelyikről beszélgetni, szóval nem az én társaságom. Mondjuk én sok emberrel jól el tudok beszélgetni, de akkor leginkább csak poénkodunk meg röhögünk a semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!