Mikor adjam oda neki?
Figyelt kérdés
Páromnak van egy fényképezőgépe ami tönkre ment. Ezért gondoltam hogy veszek neki egy másik ugyan olyat. Találtam is egyet 10 ezer forintért. Tegnap hívott az eladó hogy megbeszéljük a dolgokat. Persze a párom telefonján. És így hát megtudta. És akkor elkezdte mondani a magáét hogy ne vegyem meg neki mert használt és akármi baja lehet. Meg mi nem vagyunk rá szorulva hogy használtat vegyünk. Alig használták. És azért használtat vettem mert boltba már nem lehet kapni. Azt mondtam neki hogy jó nem veszem meg de ez nem igaz. Ma találkoztam az eladóval és megvettem. Karácsonyra szántam meg még szeretnék venni egy mp3 lejásztót is. De most nem tudom hogy mikor adjam oda neki. Most vagy karácsonykor. Meg januárban lesz a születésnapja. De mind a kettő olyan amit már egyből tudna használni. Ti mikor adnátok oda neki a fényképezőt? Ma vagy megvárnád a karácsonyt? Igazándiból az is van hogy alig bírom kivárni a karácsonyt.2012. nov. 10. 20:48
1/5 anonim válasza:
Karácsonyt semmiképp ne várd meg ha akkorra tudja meg hogy mégis megvetted felforr majd az agya.
2/5 anonim válasza:
Hát ne haragudj,de én nem vettem volna meg..Szerintem nem véletlenül mondta hogy nem akar használtat. Sőt lehet nem is bánta hogy tönkrement ez a fajta,hisz lehet tervez jobbat venni. Csak mert nekem is most ment tönkre a fényképezőm,és karácsonyra édesapámtól azt kapok de nem igazán tetszene nekem se hogy használtat kapnék karácsonyra..
inkább kifelejthetted volna a zenelejátszót és akkor venni egy fokkal jobbat az árából.
De már mindegy,én az mp3-at adnám karácsonyra,a fénykepezőt meg szülinapjára ha így érted a dolgot hogy ezért vettél kettőt.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos komoly gépre nem lett volna pénzem. Nagyon szerette az előzőt több mint 6 éve van meg neki. Az a gond hogy a szülinapja nagyon messze van. És elég sokszor szeretne fényképezni. Meg a babáknak most lesz az első karácsonya. Biztos azt is nagyon szeretné megörökíteni.
2012. nov. 10. 21:40
4/5 A kérdező kommentje:
Első. Dühös nem lenne nem olyan ember. Inkább örülne is meg nem is neki.
2012. nov. 10. 21:41
5/5 anonim válasza:
jaj ezt miért nem mondtad előbb?:) Gratulálok a picihez:)
Akkor mindenképp karácsonyra add hogy tudjon fényképezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!