Mit tegyek, ha egy fiú az iskolában pár hónapja csúfol és amikor visszaszólok neki, azzal fenyeget, hogy megvernek a barátaival?
Mivel nem vagyunk osztálytársak, nem volt eddig semmi közünk egymáshoz, úgyhogy 100, hogy én nem mondtam rá semmit. Viszont amióta megkezdődött a tanév, állandóan beszólogat, most már egyre gyakrabban. És legutóbb szembejött velem a folyosón és odaszólt nekem, hogy olyan ronda vagyok, hogy jobbat sz.rik, mire visszaszóltam neki és mondtam, hogy ő csak meg se szólaljon, amikor akkora a s.gge, mint egy betonkeverő. És még neki állt feljebb, ezért megfenyegetett, hogy rám küldi a haverjait és agyonvernek, utána rajtam röhögtek a barátjával.
Az a baj, hogy a szerintem a tanárainkat nem is érdekelné, hogy másokkal ezt csinálja, mert a tanárok előtt játssza a jógyereket, meg persze ha elmondanám valakinek, hogy ezt csinálja, csak szánalmasnak nézne és elterjesztené rólam, hogy milyen nyomi vagyok..
Mit csináljak?
15l
Szólj anyukádnak, vagy apukádnak! Ha a te szavad nem érdekli a tanárokat, akkor majd ők elintézik!
Lehet, hogy "ciki" az árulkodás, de ha már fenyegetnek is téged, és terrorizálnak, akkor igenis tenni kell ellene.
Te figyelj már, ha te egy lány vagy, akkor itt az egyetlen ciki dolog a történetben az az, hogy egy fiú a barátaival akar megveretni téged...
Egyszerűen ignoráld a gyereket. Esetleg ha nagyon csúnyán szól be, és mások is látják, és tudsz valami frappáns visszavágást, akkor égesd be néha, de simán próbáld elkerülni. Úgyse fog megveretni a barátaival, és ő se fogja megpróbálni, mert ha megteszi, úgyis rögtön elmondod, és akkor tuti hogy kivágják a suliból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!