Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális, ha valaki így megy...

Normális, ha valaki így megy iskolába?

Figyelt kérdés

Pár évfolyamtársammal megesik, hogy este buliban van, nem megy haza, hanem egyből suliba megy buli után. Nem első eset, és nem egy emberrel fordult már elő.

18l

2012. nov. 10. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

és?

Középsuliban még nem volt divat,mert porfészekben laktam,de egyetemen ezt rendszeresen csináltuk,mégis lediplomáztam,jó állásom van

2012. nov. 10. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk gimiben ilyenről még nem hallottam, de az gyakran megesik hogy beszívva jönnek be
2012. nov. 10. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az túlzás, hogy normális, de én is voltam így gimis koromban, pedig az nem ma volt (1998-ban érettségiztem). A nyelvvizsga előtti nap is hajnalig buliztam. Aludtam két órát, elmentem vizsgázni és sikerült, pedig akkor még "rigó utcait" csináltunk (ha neked ez nem mond semmit, azt jelenti, hogy k@rva nehéz volt). Utána kialudtam magam. Így is kitűnő voltam és kitűnő lett az érettségim is.

Az egyetemen már egyszerűbb volt, mert a hajnalig tartó buli után nem mentem be órára, hanem aludtam helyette. Az egyetemet is simán elvégeztem 5-ös diplomával.

2012. nov. 10. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
Igen és? 16 vagyok és buliba jártam csak született egy kislányom most nyáron. Végig jártam suliba és járok is.
2012. nov. 10. 19:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Elmagyaráznátok nekem, hogy ebben mi olyan természetes?
2012. nov. 10. 19:38
 6/9 anonim válasza:
100%
Gratulálok, hogy 16 évesen már kisgyermeked van. Minden bizonnyal olyan értelmes lesz mint te. Szerintem semmi értelme nincs a hétköznapi bulizásnak, ha másnap iskolában teljesítened kéne. Fősulin már persze más kérdés :)
2012. nov. 11. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintetek is van mire büszkének lennie Timybabyh-nek? www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamaszok__3597984-van-itt-olyan-lanyfiu-akit-a-szulei-eltiltottak-a-nagy-szerelmetol-hogyan-ves
2012. nov. 16. 11:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is tudok ilyenről. A gimimben előfordult, nem velem, de hallottam róla. Hát nem tudom, mennyire lehet valaki így kipihent. De az más kérdés, ha mondjuk felkészült hétfőre, és mondjuk vasárnap van a buli, ő pedig ott alszik másoknál, tehát kipihenten, és nem részegen megy be.
2013. jan. 28. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy másnaposan.
2013. jan. 28. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!